Létesítményeink

A tökéletesen felszerelt, három kézilabdapályát magában foglaló Sportcsarnok, valamint az új Lakófalu tökéletes körülményeket biztosít a NEKA növendékei, illetve az itt edzőtáborozó csapatok számára. 

A multifunkcionális kézilabdacsarnokban három darab 20x40 méteres kézilabdapálya épült egymás mellé, elősegítve ezzel az edzések magasabb színvonalon történő lebonyolítását. Az új csarnokban párnafás parkettaborítás kerül a pályákra, mely nem tapad annyira, ezáltal kevésbé sérülésveszélyes, ráadásul kiváló rugózásának köszönhetően sokkal jobban tompítja az ízületeket igénybe vevő terhelést. A 678 férőhelyes lelátórendszer kapacitása szükség esetén 1600 főre bővíthető. A csarnok mellett futópálya, propriocepciós park és füves futballpálya található, ezen kívül sprintpálya és erőnléti lépcső is rendelkezésre áll.

A Balaton-parti Lakófalu kollégiumában ideális körülmények között élhetnek a növendékeink, a kiválóan felszerelt modern szobák összesen 180 fő befogadására alkalmasak. A szálloda épületében a földszinten 10 darab négycsillagos, kétágyas vendégszoba kapott helyet. Az emeleten 4 háromszobás és 6 kétszobás apartman várja a vendégeket, így bármelyik edzőtáborozó csapat számára kényelmes szálláslehetőséget biztosít.

A rekreációs épületben található helyiségek a regenerációt segítik elő, itt egy finn és egy infraszauna, gőzfürdő, jakuzzi, ellenáramoltatású medence, valamint masszázs-helyiség áll rendelkezésre.

Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez: