7. hely a férfi NBI/B-s junior bajnokságban

A NEKA férficsapata, amely az NBI/B junior bajnokságban szerepelt, 19 ponttal zárta a szezont, így a 7. helyen fejezte be a pontvadászatot. Kopornyik Zsolt fiatal játékosokból álló együttesének mérlege kilenc győzelem, egy döntetlen és 12 vereség volt az idényben.

Férfi NBI/B junior NEKA–Veszprémi KKFT Felsőörs 30-31 (12-15)

játékvezetők: Baranyai Norbert és Baranyai Zsolt

NEKA: Bátky B 8, Győrvári T 1, Major M 4, Bokréta B (k), Kecskés D 1, Battyányi A, Zatureczki K 4, Dombi S, Majer Á (k), Klucsik R 3, Kollonay Z 2, Nagy T, Szabó P, Gáspár A 7- edző: Kopornyik Zsolt 

Veszprém: Csirke B 4, Szalados M, Bávoi A, Králl R 2, Bugyáki D, Kreisz M 4, Szabó B 4, Szabó B 9, Szép M 7, Bendicsek Á, Bóka D 1, Éles B- edző: Pásztor István

hétméteresek: 8 ill.8 perc

Kopornyik Zsolt: "Sajnos a tavaszi teljesítményünket nem tudtuk megismételni, ezért szomorú vagyok. A kezdés meghatározta a játékunkat. Extra kapusteljesítmény mellett azonban egy-kettő egyénieskedő játékos miatt alakult ki ez az eredmény. Vasárnap fegyelmezetten harcolunk az ezüstért a KSB-ben. Köszönöm az egész éves munkát mindenkinek."

Zaturecki Kevin: "Nagyon rosszul kezdtük az első félidőt, mert sok labdát eladtunk, és sok ziccert kihagytunk. A második félidőben próbáltuk kijavítani a hibáinkat, de végül alul maradtunk egy góllal."

Gáspár Attila: "A mérkőzés első felében nem tudtuk felvenni az ellenfél ritmusát, így jelentős hátránnyal kezdtünk. A második félidőben egy jóval összeszedettebb védekezéssel és támadással sikerült egy szoros meccset játszanunk."


2017 MÁJ 21 20:03:18/