A hónap műhelye lehet a NEKA!

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A 2017. márciusi eredményeket figyelembe véve a Nemzeti Kézilabda Akadémia is a jelöltek között van. SZAVAZZATOK!

Fontos, hogy egy IP címről csak egy szavazat adható le. A szavazás után kapott emailt meg kell nyitni, így válik érvényessé a jelölés. Ez a lehetőség április 20-ig él.

A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdetjük – a 2017-es esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el. A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – 100.000 forintos Decathlon sportszervásárlási utalványban részesül.

A díjazottak azok a szakosztályok lesznek, amelyek a közönségszavazás és szakmai kuratórium döntése nyomán a rangsor élén végeznek.


2017 ÁPR 11 20:17:49/