A legjobbakat díjaztuk
A szeptemberben és októberben legjobb teljesítményt nyújtó növendékeinket díjaztuk hétfőn este. A tavaly elindított kezdeményezés keretében az edzők javaslatai alapján minden hónapban két lány és két fiú játékosunk érdemli ki a hónap akadémistája címet.

A jelöltek kiválasztása során több szempontot vesznek figyelembe a szakemberek, előfordul, hogy a mérkőzéseken nyújtott produkció mellett a pályán kívüli teljesítmény is számít. A jelöltek Mocsai Tamástól, a NEKA ügyvezetőjétől vehették át az LV sportszer-vásárlási utalványt.

Szeptemberben Faragó Luca lett az egyik legjobb játékos, aki egész nyáron komoly munkát végzett az Eb-aranyérmet nyert ifjúsági válogatottban, ezen kívül a NEKA NB I/B-s bajnoki szereplése során is fontos szerepet tölt be a csapatban.

Csíkos Luca már másodszor lett a hónap akadémistája, a fiatal játékos hétről hétre az ifjúsági bajnokságban bizonyít 4-5 évvel idősebb ellenfelekkel szemben. Sokszor magasabbra teszi a mércét, mint az edzői, mindig tudja, mit kell tennie, mit várnak el tőle.

Dely Márton is másodszor lett díjazott, ő a NEKA NB I/B-s, illetve ifjúsági együttesének alappillére, csapatkapitányként puszta jelenlétével is támogatni tudja társait. Meghatározó játékosa a férfi juniorválogatottnak is.

Kun Dániel magaviseletével, tanulmányi munkájával és a pályán nyújtott teljesítményével érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést. Edzője szerint támadásban és védekezésben is megbízható teljesítményt nyújt a mérkőzéseken.

Októberben Woth Viktória lett a legjobb, aki klubcsapatában és az ifjúsági válogatottban is mindig maximális koncentrációval végzi el a rá bízott feladatokat. Megbízható, jó közösségi ember, aki mindent megtesz a sikerért.

Nagy Laurára nemcsak az októberi teljesítménye miatt esett a választás. Térdműtéte után a több mint hat hónapos rehabilitációja során alázatosan és profi hozzáállással készült a visszatérésre. Fokozatosan újra játékba lendült és a meccseken túl a pályán kívül is fontos tagja a közösségnek.

Terjék Roland az elmúlt időszakban a legtöbbet fejlődő kézilabdázó volt a NEKA új növendékei közül. Edzésmunkája kiemelkedő, mindent megtesz azért, hogy előrelépjen, mindig arra törekszik, hogy tanuljon.

Bodócs Marcell jó teljesítményét mi sem jelzi jobban, mint hogy visszakerült az ifjúsági válogatott keretébe, nemrég franciaországi tornagyőzelmet ünnepelhetett a magyar csapattal. A NEKA együttesében is hétről hétre bizonyít.

fotók: Tompos Gábor

2019 NOV 05 14:33:47/