A nagyok nyerték a NEKA párharcot

A női ifjúsági I. osztályú bajnokságban Balatonbogláron rendezték meg a NEKA I. és a NEKA II. csapatának mérkőzését. A papírformának megfelelően az első csapat nyert magabiztosan 35-24-re, így vezeti a tabellát.

fotó: Tompos Gábor


Női ifjúsági I.osztály

NEKA 2- NEKA 1  24-35 (12-17)

V: Gadácsi, Szabó

NEKA 2: Hibácska, Kubina, Németh Zs. (kapusok),- Vajer 2, Mérai 1, Nagy I.L. 1, Faragó 1, Vámos M., Mlinkó 3, Horváth P. 3, Juhász 4/2,Nagy II.L.2,Gergi Bodor, Kocsis 1 , Németh I.2, Woth 4/3

NEKA 1: Magera, Németh O. (kapusok),- Zámori 2, Takó 4, Veress-Filep 2, Simon 3, Vámos P. 3/2, Kovács N. 5, Vörös 2, Somlai 4/2, Schatzl 6, Szöllősi 3, Bergendy

7m: 7/5 ill. 5/4           

kiállítások: 2 perc, ill. 4 perc

Eredmény alakulása: 5.p: 4-2, 12.p: 6-6, 18.p: 10-10, 26.p: 12-13, 34.p: 14-18, 47.p: 14-28, 52.p: 17-31 57.p: 21-34

Mestermérleg:

Kiss Szilárd: „Voltak szakaszok, amikor elég fegyelmezetten kézilabdáztunk.Egyénileg pár játékostól többet vártam. Minden olyan hibánk kijött, amit érzékelünk, ilyen szempontból ez a mérkőzés hasznos volt.”

Bohus Beáta: „Azért a NEKA mind a két pontot megszerezte!”

Játékos szemmel:

Horváth Petra (NEKA 2): „Az elején jól kezdtük a mérkőzést, de aztán sok eladott labdából és lerohanásból el tudott lépni az ellenfél. Azt gondolom, hogy ebből a meccsből sokat tanulhattunk, de a hozzáállásunkon javítani kéne, ez most nem sikerült, de megyünk tovább, és harcolunk!”

Woth Viktória (NEKA 2): „A meccs elején egész jól játszottunk; támadásaink nagy része eredményesen fejeződött be, és lerohanás gólokat sem kaptunk. Sajnos ezután jöttek a pontatlanságok, az eladott labdák, amiből gyors gólokat kaptunk. Az elkövetkezendő meccseken javítanunk kell a koncentrációs képességünkön és a hozzáállásunkon.  Köszönjük a nagyoknak, hogy megmutatták, hogy hova is kéne eljutni!”

 Somlai Rita (NEKA 1):Érdekes mérkőzésnek néztünk elébe, hisz nem sokszor volt még bajnokink, ahol NEKA - NEKA ellen játszott volna. Nehézkesen indult a meccs, az elején nem tudtunk még felpörögni kellőképpen. Az első félidő közepétől viszont már megtaláltuk a saját ritmusunkat, és a támadójátékaink is sikeresek voltak. A második félidőt is rendes, nagy iramban kezdtük, így alakult ki a nagyobb különbség, amit egészen a meccs végéig már tartani tudtunk. Nagyon örülök, hogy a sok beteg és sérült mellett is győztesen jöttünk ki! Szép volt csajok!❤️ Külön gratulálok még a kicsiknek, akik végig rendesen küzdöttek ellenünk! Csak így tovább lányok!”

Kovács Noémi (NEKA 1): „Álmosan kezdtük a mérkőzést, sok technikai hibával támadtunk, és szétszórt volt a védekezésünk. Az ellenfél kihasználta ezt, szorossá téve így az első félidőt. Miután magunkra találtunk labdaszerzésekkel, és gyors lerohanás-gólokkal növelni tudtuk a gólkülönbséget, ezzel megnyerve a mérkőzést. Gratulálok mindkét csapatnak! A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!”

2018 FEB 02 17:35:51/