A serdülő fiúk is ezüstérmet ünnepelhetnek!

Az utolsó fordulóig várni kellett, hogy eldőljön, ki állhat a dobogó második és harmadik fokára. A NEKA csapata teljesítette a feladatot, hiszen hazai pályán hat góllal nyert a Balmazújváros ellen, így már csak arra kellett várni, vajon milyen eredményt ér el a Pick Szeged az éllovas otthonában. A Balatonfüred végül 29-21-re nyert, így a serdülő együttesünk végzett a második helyen!

A férfi szakág így összesen két ezüstérmet szerzett a 2016/17-es szezonban. Gratulálunk valamennyi játékosnak és munkatársnak!

Fiú Kiemelt Serdülő Bajnokság NEKA–Balmazújvárosi KK 27-21 (13-11)

játékvezetők: Kovács Tibor és Mándli Balázs

NEKA: Majer Á, Tasi D és Takács Á (kapusok), Alföldi B, Major M 1, Gáspár A, Bátky B, Kollonay Z 1, Kecskés D 3, Tóth Patrik 2, Fülöp N 3,Dely M, Papp B 5, Bálint B 6,Kecskés B 2, Tóth Péter 4 – edző: Imre Vilmos

Balmazújvárosi KK: Juhász M.I 1, Pinczés Gy, Répási M, Tóth M 1,Hegymegi B, Szabó I.M, Balázs T, Móricz Zs 2, Dobi B 3, Ludnai G 2, Széles N 2, Tóvízi T 2, Kapitány N, Bodnár M 6, Lisztig Zs 1, edző: Tréki Tamás

kiállítások: 4 ill.6 perc

hétméteresek: 3/2 ill.1/1

Imre Vilmos: "A szezonunkat tekintve büszkék lehetünk rá, hogy másodikak lettünk, gratulálok is minden játékosomnak. Voltak olyan időszakok, amikor váratlan pontvesztéseink voltak. Összességében arra is büszke vagyok, hogy minden ellenfelünket legalább egyszer le tudtuk győzni, a bajnok Balatonfüredet is, mely egyébként megérdemelten nyerte a serdülő bajnokságot."

Bálint Bence: "Az elején túlizgultuk a mérkőzést, mivel nagy volt a tét, de szépen lassan elkezdtünk megnyugodni és hamar át is vettük a vezetést, ami a védekezésünknek volt köszönhető. A második félidőt jól kezdtük, el is tudtunk lépni 5-6 góllal, ez kitartott a meccs végéig. Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez!"

Tasi Dániel: "Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy terveztük, az ellenfél 4 góllal is vezetett aztán az időkérés után helyreállt minden, és átvettük a vezetést. Az egész mérkőzésen nagyon jól védekezett a csapat, és a támadásban is eredményesek voltunk, gratulálok a fiúknak a második helyhez, büszke vagyok rájuk!"

Fotók: Tompos Gábor

2017 MÁJ 26 09:45:08/