A távolság sem akadály
Messziről érkezett vendégeket, a tápiószentmártoni Aranyszarvas SE és a Tiszavasvári SE fiatal leánycsapatát láttuk vendégül Balatonbogláron, az „Egy nap a NEKA-n” elnevezésű programsorozat keretében. A Nemzeti Kézilabda Akadémián eltöltött bemutató nap keretében az ifjú kézilabdázók edzésen vettek részt szakembereink irányításával, mérkőzést játszottak egymással és bajnoki mérkőzéseken is szurkolhattak.

Nagy út várt vendégeinkre november 6-án, hiszen Tiszavasváriból 366 km-t, míg Tápiószentmártonból 212 kilométert tettek meg azok a gyerekek, akik ellátogattak Balatonboglárra. A nap érdekes, mozgalmas és vidám hangulatú edzésekkel kezdődött, Bohus Beáta az Aranyszarvas SE 2006-2007-es születésű játékosainak tartott foglalkozást, míg a tiszavasvári U14-es együttes ifj. Kiss Szilárddal dolgozhatott együtt.

Az ebéd és az akadémia lakófalujának bemutatása után délután egymás ellen is megmérkőzött a két csapat,  több lelkes szülő a lelátóról biztatta a kicsiket. Az eredményen túl természetesen a gyakorlás és a játéklehetőség biztosítása volt az elsődleges. A NEKA - Nemesvámos női ifjúsági és serdülő mérkőzésen már jó hangulatban szurkolhattak a lányok, akik fáradtan, de remélhetően tele élményekkel tértek haza.

fotók: Tompos Gábor                          

2019 NOV 06 19:49:45/