Ajándékozás a sávolyi óvodában
Hatalmas meglepetést és boldogságot jelentett a sávolyi óvodások számára a Nemzeti Kézilabda Akadémia diákjai és munkatársai, valamint a Kaposvári Egyházmegyei Karitász munkatársainak látogatása.
 Az önkéntes szervezettel való együttműködés jegyében a sok rászoruló család által lakott településre kerültek az ajándékok. A NEKA által felajánlott Lurkó csomagot kapták meg a kicsik, ezen kívül édesség és játékok is voltak a csomagokban. A Testnevelési Egyetem munkatársai az akcióról hallva azonnal felajánlottak néhány tábla csokoládét, ami szintén eljutott Sávolyra.
Sportolóink igazi ünnepi hangulatot teremtettek az oviban, és az ajándékok átadását követően közös meseolvasás, és játék következett.

„Jó volt látni, hogy az általában profi és komoly kézilabdázók milyen hamar megtalálták a közös hangot a kicsikkel. A diákok egyáltalán nem kötelező programnak tekintették a látogatást, hanem szívből örültek, hogy örömet szerezhettek a gyerekeknek” – mondta el Fekete György szervezetfejlesztési vezető.
2018 DEC 18 10:24:04/