Álomszerű visszatérés
Parádés formában, négy góllal tért vissza vállműtétje után Fodor Csenge a Győri Audi ETO KC csapatába, amely 31-27-re nyerte a szerda esti NBI-es érdi rangadót.

A NEKA korábbi játékosa január végén sérült meg, vállműtétjét követően hosszú rehabilitáció várt rá, hónapokig nem léphetett pályára klubjában. Visszatérése nem is sikerülhetett volna jobban, a fiatal szélső bátran játszva, remek teljesítményt nyújtott a szerda esti NB I-es találkozón és négyszer talált be az Érd kapujába.

Csenge teljesítményét egyesületének vezetői is értékelték, így a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón játékosként ő képviselhette a Győr csapatát. Ezt követően érthető boldogsággal nyilatkozott honlapunknak is:

„Szerencsére teljesen jól van a vállam, semmi fájdalmat nem érzek, de felépülésem egészére is ez volt a jellemző, fájdalommentesen telt el ez a kellemetlen időszak. Nagyon jól sikerült a műtétem és a szervezetem is erős, ezért épültem fel ilyen gyorsan. Nagyon jó volt újra pályára lépni, s bár a meccs előtt nagyon izgultam, végül teljesen felszabadultam játszottam. Örültem, hogy lehetőséget kaptam, annak pedig még inkább, hogy gólokkal tudtam hozzájárulni a győzelemhez. Összességében lelkileg és fizikailag egyaránt jól vagyok. A munka azonban nem áll meg, hiszen az erőnlétem még nem a régi, de ez természetes is ennyi kihagyás után. Érzem, hogy napról napra jobb lesz, a plusz munkákat sem hagyom el és gyógytornára is járok vállerősítésre” – mesélte Fodor Csenge a bajnoki rangadót követően.

fotó: gyorietokc.hu

2019 ÁPR 18 09:50:57/