Az utolsó másodperben dőlt el a meccs

A vendég Százhalombatta kezdte jobban a meccset, hiszen a 8. percben már 4-2-re vezetett a NEKA elleni boglári meccsen. Gyurka János időt kért és ez segített: a csapat sorozatban négy gólt lőtt, így 6-4-re fordítottunk. A félidőig felváltva estek a gólok, és a fiúk nagyot küzdve tartották a lépést az ellenféllel.

A második félidőben hasonlóan nagy csata folyta pályán, és hol az egyik, hol a másik csapat szerzett előnyt. A NEKA a 33. percben 17-4-re vezetett, majd öt gólt kapott, ezzel megint vezetett a rivális. A hajrában két góllal ment a Százhalombatta, a csapat azonban nem adta fel egy percre sem, és hatalmas szívvel játszva egyenlített az utolsó percben. Az ellenfél viszont az utolsó másodpercben gólt szerzett, így egy góllal megnyerte a találkozót.

Férfi felnőtt NBI/B:

NEKA – Százhalombatta 29-30 (14-13)

NEKA: Szabó Martin, Nagy Dominik (kapusok), Török Ádám 3, Kovács Márk 2, Kecskeméti Tamás 5, Kerkovits Gyula 1, Tóth Márk Patrik, Pap Ádám, Borzas Uros 6, Somogyi Bálint 1, Spekhardt Gergő 2, Csomor Tamás, Mikita Bence 5, Murányi Bálint 2, Gábor Marcell 2

Hétméterek: 4/3, ill. 4/3

Kiállítások: 6, ill. 4 perc

Gyurka János: "Lassan kezdtük a mérkőzést, kapkodtunk, de aztán felállt a csapat és hatalmasat küzdött. Mi tanuljuk ezt a játékot, ma mindenki hozzátette a magáét, büszke vagyok a fiúkra."

2016 OKT 12 00:28:17/