Bálint Bence Tatabányán folytatja
Bálint Bence, a NEKA és a magyar ifjúsági válogatott játékosa, ősztől az NBI-es Tatabánya színeiben folytatja pályafutását. A 19 éves irányító-átlövő már tavaly aláírta szerződését a klubbal, de az érettségi miatt az utolsó évet még a Balatonbogláron töltötte.

Bence, akire az élvonalbeli egyesület honlapja szerint egy ifjúsági mérkőzésen figyelt fel Vladan Matics vezetőedző, négy évre kötelezte el magát a bajnoki bronzérmes Kék Tigrisekhez.

„Az érettségi miatt egy évvel eltolódott a konkrét igazolás, de most már valóban Tatabányára költözöm. Óriási megtiszteltetés és öröm, hogy a Grundfos Tatabánya KC-hoz kerülhettem, ez eddig a legjobb dolog, ami történhetett velem. Sajnos időközben keresztszalagpótló műtéten estem át, ezért csúszni fog a bemutatkozásom, a tervek szerint januártól leszek százszázalékos állapotban. Ennek ellenére, minél hamarabb szeretném kiérdemelni a klubvezetés bizalmát, és kiharcolni a csapatba kerülést. Idővel, remélem, hogy a felnőtt válogatottságot is elérem…” – nyilatkozta Bálint Bence a Tatabánya honlapján.

fotó: Tompos Gábor2019 JÚN 20 14:10:33/