Bereczki Zoltán megtáncoltatná a bál vendégeit

Napjaink egyik legismertebb és legkedveltebb egyénisége Bereczki Zoltán, aki rendkívül sokoldalú énekes, színész és a II. NEKA BÁL sztárvendége lesz. Tavaly Tóth Vera szórakoztatta a vendégeket, idén egy hasonlóan népszerű fellépőt hívtunk meg december 3-ra.

Bereczki Zoltán az elmúlt években több televíziós műsorban tűnt fel énekesként, műsorvezetőként, producerként vagy zsűritagként (Sztárban sztár, Szombat esti láz, Nagy duett, Megasztár). A szórakoztató produkciók egytől-egyig sikeresek voltak, így a két nagylemezzel büszkélkedhető művész rajongótábora is egyre nőtt. A következő hetekben a Sztárban sztár + 1 Kicsiben szerepel, ahol ismét megmutathatja sokoldalúságát. A színházba járók több helyen találkozhatnak eMeRTon-díjas művésszel, hiszen a Centrál Színházban A Lepkegyűjtőben szerepel, amellyel az országot is járják, illetve az Átrium Film Színházban a Pillanatfelvétel című előadásban játszik rendszeresen.

A december nem a pihenésről szól számára. Bereczki Zoltán azon túl, hogy 3-án Balatonbogláron lép fel, saját koncerttel lepi meg a közönséget a Magyar Színházban, de több városban is fellépnek a Lepkegyűjtővel és Fenyő Miklós vendége lesz a Papp László Sportarénában rendezett Fenyő koncerten december 27-én.

„A kedvenc zenéimet hozom el a Jótékonysági bálra, és nem titkolt szándékom, hogy megtáncoltassam a közönséget. Tavaly nyáron Balatonlellén adtunk koncertet a zenekarommal, ezúttal a bogláriakat szeretném szórakoztatni. A nyár nagy részét mindig a Balaton környékén töltöm és őszintén mondom, szerelmese vagyok a vidéknek” – mondta el Bereczki Zoltán.

Fotó: Bereczki Zoltán Official Fanclub

2016 NOV 25 15:19:48/