Boglári teniszező a NEKA-n
A Nemzeti Kézilabda Akadémia és a Balatonboglári Tenisz Club között kiváló partneri kapcsolat alakult ki az elmúlt években. A fiatal tehetségek képzése mindkét fél számára fontos, ennek jegyében a BBTC 17 éves teniszezője, Kis-Balázs Rafael az Akadémián végez erőnléti (maximális erőfejlesztő, gyorsaság és robbanékonyság-fejlesztő) edzéseket.

„Az edzőm, Fekete Rudolf és Szabó András erőnléti edző megbeszélése alapján a fizikai fejlődésem érdekében járok a NEKA-hoz edzeni. Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, hiszen itt minden feltétel adott a professzionális munkához. A mai modern teniszsportban rendkívül fontos a gyorsaság, az erő, a robbanékonyság és a kitartás, ezeken a területeken kell nekem is előrelépnem. Egyik erősségem, hogy a végsőkig tudok küzdeni és soha nem adom fel, így az edzéseken is igyekszem a maximumot nyújtani” – mondta el Kis-Balázs Rafael.

A fiatal versenyző jelenleg 23. a felnőtt magyar ranglistán, az idei korosztályos bajnokság harmadik helyén végzett. Kis-Balázs Rafael  2018-ban két férfi első osztályú versenyt nyert meg és három férfi másodosztályú pénzdíjas versenyen diadalmaskodott, remélhetően 2019-ben is sikeres és eredményes év vár rá.

2018 OKT 17 16:44:33/