Bravúrgyőzelem Kalocsán

A remek hangulatú kalocsai csarnokban győzött a NEKA a férfi NBII 9. fordulójában. Imre Vilmos csapata végig vezetve nyert 30-27-re, így továbbra is vezeti a tabellát.

Férfi NBII felnőtt Kalocsa –NEKA 27-30 (12-15)

NEKA: Jónás Bálint, Majer Ákos (kapusok), Győrvári Tamás 2, Batthyányi Attila, Klucsik Roland 3, Somogyi Bálint 4, Fülöp Nándor 1, Bartha Bence 2, Tóth Patrik 1, Dely Márton 1, Molnár Ádám 3, Kollonay Zoltán 7, Gáspár Attila, Kovács Gergő 5, Zatureczki Kevin 1

Hétméteresek: 6/5, illetve 1/1

Kiállítások: 6, illetve 18 perc

Imre Vilmos: „Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, igazi bravúrgyőzelmet arattunk a félelmetes kalocsai katlanban. Jó csapatot győztünk le. A játékunk hullámzó volt, többször is 5-6 gólos előnyt szereztünk, de a hazaiak erejét bizonyítja, hogy számos alkalommal fel tudtak zárkózni. Igazi csapatmunka eredményezte ezt a győzelmet, a cserék is lendületet adtak. A végjátékban felőröltük a kalocsaiak ellenállását.”

Kollonay Zoltán: „Nagyon fontos mérkőzés elé néztünk, fantasztikus volt a hangulat. Mindig nagy élmény egy ilyen fanatikus szurkoló tábor előtt játszani. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a meccset végig a kezünkben tartottuk. Sajnos kisebb hullámvölgyek miatt lett ilyen szoros a vége. Nem sok csapat fog itt pontot szerezni. Gratulálok a csapatnak az idegenből elhozott 2 ponthoz.”

Kovács Gergő: „Egy elképesztő hangulatú meccsen fontos 2 pontot tudtunk szerezni. Gratulálok a csapatnak!”

Fotó: Farkas Anita

2017 NOV 25 21:37:48/