Bravúros győzelem az éllovas ellen!

A kiemelt serdülő bajnokságban szereplő fiúcsapatunk nagy küzdelemben nyert a csoport első helyén álló Balatonfüred ellen. Imre Vilmos együttese harcos védekezéssel és gyors támadásokkal múlta felül a nagy riválist.

Fiú KSB NEKA–B.füredi KSE 26-25 (15-13)

játékvezetők: Kóbor András és Tasnádi László

NEKA: Majer Á, Pálfi D és Tasi D. (kapusok), Ilic Z 4, Major M 1, Tóth P 3, Bátky B, Kecskés D, Kecskés B, Dely M 2, Kollonay Z, Alföldi B, Tóth P 2, Fülöp N 3, Bálint B 8, Kovács G 3, edző: Imre Vilmos

B.füredi KSE: Seprős B, Horváth B, Forgács I 1, Németh G 2, Draskovics O 2, Határ P, Papp K 9, Gubicza Cs 1, Sövegjártó M 2, Szász B 5, Brandt B 1, Vajda H, Gál D 2, Horváth B., edző: Kis Ákos

kiállítások: 10 ill. 6 perc

hétméteresek:2/2 ill 5/4

Imre Vilmos: "Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert sok mindent megvalósított abból, amit elterveztünk a mérkőzés előtt, azért ebben a korban ez ritkaságnak számít. Nagyon nagy taktikai csata volt a pályán, örülök neki, hogy sok jó egyéni teljesítményt láttam, és nagy dolognak tartom, hogy a csoportot magabiztosan vezető Balatonfüredet le tudtuk győzni. Egygólos győzelemnél általában mindig a védekezés dönt, nekünk több megállító faultunk volt, fontos volt, hogy a második félidőben két-három gólos vezetésünknél nem álltunk meg. Gratulálok a csapatnak!"

Kovács Gergő: "A bajnokság egyik legnehezebb és legfontosabb mérkőzését nyertük meg. Az állás végig kiegyenlített volt. Az utolsó öt percben el tudtunk lépni három góllal, ez a jó egyéni teljesítményeknek, de főleg a küzdeni akarásnak volt köszönhető. Végül egy góllal meg tudtuk nyerni a rangadót. Gratulálok a csapatnak!"

Dely Márton: "A mérkőzést egy kis hullámvölggyel kezdtük, de hamar fordítottunk. Az első félidőben sikerült kétgólos előnyre szert tennünk. A második félidőben nagyon jó védekezéssel és szoros végjátékkal nyertünk egy góllal. Gratulálok a csapatnak!"

Fotók: Tompos Gábor
2017 MÁR 17 22:59:35/