Bravúros két pont a farkasoktól
 Félidőben még háromgólos hátrányban volt, de hatalmasat küzdött és végül 30-25-re nyert a NEKA NBI/B-s férficsapata a Budai Farkasok otthonában.

 A mieink egy percre sem engedtek ki, és bravúros teljesítményt nyújtva megfordították a találkozót. Sótonyi László együttese 6/6-os mutatóval továbbra is a tabella élén áll.

NBI/B – Nyugati–csoport, 6. forduló

Budai Farkasok – Nemzeti Kézilabda Akadémia 25–30 (17–14)

Budaörs, Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand, 150 néző

Vezette: Asztalos Bence, Bárkányi Gábor

Budai Farkasok: Kapusi L., Merkovszki P., Molnár Gy. (kapusok) – Auer C. 8 (1), Báthori G. 6 (3), Glózik B. 6, Csapó L. 2, Mészáros Gy. 1, Tarjányi P. 1, Zalai L. 1, Géczi Á., Gyurcsovics Á., Pádár D., Tarjányi D., Valler P. Vezetőedző: Fülöp Péter

Nemzeti Kézilabda Akadémia: Győri K., Nagy T. (kapusok) – Bálint B. 10 (4), Gál D. 5, Csordás M. 4, Tóth P. 4, Csomor T. 3, Kepess J. 2, Ilic Z. 1, Vetési B. 1, Balogh J., Bognár N., Dely M., Fábián V., Kecskés D., Péter B. Vezetőedző: Sótonyi László

Hétméteresek: 5/4 illetve 4/4

Kiállítások: 8 perc illetve 10 perc

MESTERMÉRLEG

Sótonyi László: "Ellentétes félidőket produkáltunk. A csapat ismét bebizonyította, hogy elképesztően nagy tartása van, hiszen jelentős hátrányból sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Nagyon nehéz pályán arattunk fontos győzelmet."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Bálint Bence: Az első félidőben nehezen pörögtünk fel, de szépen lassan sikerült. Az első félidőben viszont így is alul maradtunk. A folytatásban egy tejesen más csapat jött ki a pályára, összeállt a védekezés, jöttek a gyors gólok és magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak!”

Csomor Tamás: „Kicsit fáradtan mentünk bele a meccsbe, az első félidőben kevésbé volt jó a védekezésünk és támadásban is görcsösebben játszottunk, de szerencsére a második játékrészben vissza tudtunk jönni és ki tudtuk javítani a hibainkat és egy küzdős meccsen győzelmet tudtunk aratni.”

fotó: Farkas Anita

2018 OKT 19 21:27:10/