Bravúros siker – egy meccsre az ezüstéremtől

Fontos idegenbeli győzelmet aratott a NEKA férfi ifjúsági csapata Tatabányán a bajnokság utolsó előtti fordulójában, így jelenleg a második helyen állnak Vágó Attila tanítványai. A 29-28-as siker azt jelenti, hogy ha az utolsó, pénteki mérkőzésen nyer az együttes Gyöngyösön, ezüstéremmel zárja a szezont.

Férfi NBI ifjúsági Grundfos Tatabánya–NEKA  28-29 (13-13)

játékvezetők: Babicz Gábor és Haskó Tamás

Tatabánya: Deményi X; Bagi G 7, Rozner K 8, Antal M 2, Jaczki Sz 4, Rosta M 3, Horváth M, Ács G 2, Szalai B,Orbán Sz, Kuzma Á;Boros B 2, Kővári T, Rosta B, Eichkern L, Mándi T - edző: Nagy Péter

NEKA: Szöllőskei G 2, Molnár Á 2, Bátky P 2, Simotics M 2, Ujvári B, Tóth P, Kecskés B, Papp B 8, Dely M, Somogyi B 6, Fülöp N, Spekhardt G 1, Schäffer Zs 6, Bálint B, kapusok: Jónás B és Anderlik Cs. - edző: Vágó Attila

kiállítások: 2 ill. 12 perc

hétméteresek: 5/5 ill. 0/0

Vágó Attila: "Ezen 60 perc alatt kijött minden szép és jó emléke az elmúlt négy évnek, amit ez a csapat együtt megélt, és igazi egységben, együtt küzdve tudott két pontot szerezni a rivális Tatabánya otthonában. Reméljük pénteken Gyöngyösön fel tudjuk tenni az i-re a pontot."

Így látta:

Somogyi Bálint: "Jól kezdtük a meccset, szinte végig vezettünk. Az első félidőben sikerült ellépnünk 3-4 góllal, de több eladott labdánk is volt, amivel visszahoztuk az ellenfelet a meccsbe. Nagyot küzdöttünk, gratulálok az egész csapatnak!"

Papp Bence: "Az egèsz mèrkőzèsen nagyon jò volt a vèdekezès, elöl pedig pontosan ès taktikusan játszottunk. Vègül szoros mèrkőzèsen szereztük meg a 2 pontot. Gratulàlok a csapatnak!"

Fotók: Farkas Anita

2017 MÁJ 17 18:37:36/