Budaörsön nyertek a serdülő fiúk
Magabiztosan, 35-26-ra győzött a NEKA serdülőcsapata a Budaörsön rendezett bajnoki mérkőzésen. 

Fiú serdülő bajnokság I. o. 

Budaörs Handball – NEKA 26-35 (11-16)

Budaörs: Szerdahelyi, Torma, Neukum 6, Hunyadvári, Orbán I., Orbán L., Balla, Csörgő, Rozgonyi 3, Mészáros 6, Dóczi, Kulin 2, Dottore 4, Katus 5, Kirchof – edző: Fülöp Péter

NEKA: Nagy T. Takács Á. (kapusok), Kepess J. 7, Kovács D. 4, Igali G. 2, Bock M. 4, Tárnoki M., Kecskés L., Széles N. 1, Ilic Z. 2, Temesvári G. 5, Bognár N. 5, Papp T. 2, Karakovszki Zs. 2, Csordás M., Buri A. 1 – edző: Kopornyik Zsolt

Hétméteresek: 2/1, illetve 5/2

Kiállítások: 2, illetve 2 perc

Bognár Nándor: Jó tempó volt a meccsen, a Budaörs végig küzdött. Az első félidőben a feszes védelmünk miatt jutottunk előnyhöz, amit a végéig megtartottunk, úgy, hogy a fiatalok is lehetőséghez jutottak. Gratulálok a csapatnak!”

Buri Attila: „Jól kezdtük a mérkőzést. Lerohanásokból, indításokból gyors gólokat tudtunk szerezni. Nagyon gyors és lendületes tempót játszottunk a Budaörssel, ezért sikerült jobbnak lennünk az ellenfelünknél. Gratulálok a csapatnak!”

Bock Milán: „Egy nagyon jó iramú meccsen, magabiztos győzelmet aratottunk. Jól kezdtünk, de 10 perc után kicsit belealudtunk, ezért felzárkózott a Budaörs 3-4 gólra. De a hibákat kijavítva, és a gyors lerohanásoknak köszönhetően, újra nagy előnyre tettünk szert, amit meg is tudtunk tartani, így megszereztük az idegenbeli 2 pontot. Gratulálok a csapatnak!”

fotók: Farkas Anita

2018 MÁR 02 20:17:54/