Csomor Tamás Komlón folytatja
Az élvonalbeli Sport36-Komló férfi kézilabdacsapatához szerződött Csomor Tamás. A NEKA juniorválogatott balszélsője egy éves szerződést írt alá az NBI-es klubbal.

A jelenleg a spanyolországi világbajnokságra készülő férfi juniorválogatottal edzőtáborozó Csomor Tamás a következő szezonban az első osztályban szereplő komlói együttesben szerepel. Az elmúlt szezonban a NEKA férfi ifjúsági arany- és az NBI/B-ben bronzérmes csapatának tagja izgatottan várja a következő idényt.

„Nagyon szimpatikus csapat a Komló, amely az elmúlt években szép eredményeket ért el, egy ilyen csapathoz mindig öröm csatlakozni. Egy évre szól a szerződésem, ez idő alatt szeretnék a lehető legjobban beilleszkedni és a munkámmal, teljesítményemmel elérni, hogy minél több játékidőt a pályán tölthessek.

Sok jót hallottam az egyesületről, hiszen játszanak/játszottak ott ismerőseim és volt csapattársaim, többek között Kovács Márk aki éveket töltött Komlón és akivel még mindig remek a kapcsolatom.

Jelenleg a válogatottra koncentrálok, szeretnénk kihozni magunkból a maximumot a vb-n, de utána a klubnál is elkezdem a munkát. Nagyon várom már és motivál, hogy az első osztályban tudom magam kipróbálni. Bizonyára komoly kihívás lesz, de elszánt vagyok.

A NEKA-nál töltött évek felejthetetlenek voltak, mindig jó érzésekkel gondolok vissza az akadémiára.” – nyilatkozta Csomor Tamás.

fotó: Tompos Gábor

2019 JÚL 02 00:21:04/