Dicséretes helytállás Veszprémben
A NEKA II. fiú serdülőcsapata bátor játéka és remek második félidőbeli teljesítménye ellenére 25-20-as vereséget szenvedett a Veszprémi KKFT otthonában.

 Lehőcz Zoltán fiatal játékosai nem ijedtek meg idősebb ellenfelüktől, és többek között a remek védőmunkának köszönhetően megnehezítették a házigazdák dolgát.

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 17. forduló

Veszprémi KKFT Felsőörs – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 25–20 (13–8)

Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok, 30 néző

Vezette: Kovács Tibor, Mándli Balázs

Veszprémi KKFT Felsőörs: Kaiser B., Varga I. (kapusok) – Uhrin R. 6, Viszt P. 5, Farkas B. 4, Éles Zs. 3 (1), Csizmadia L. 2, Preszter Á. 2, Radvánszki Zs. 2, Csizmadia M. 1, Fazekas G., Koszorus S., Pap M., Rákos T., Sisa E., Szöllőskei L. Vezetőedző: Éles József

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Kovács A., Móri M. (kapusok) – Molnár R. 6, Pergel A. 5, Kiss L. 4 (1), Bozi M. 2, Dósa H. 1, Lámfalusi P. 1, Tisza L. 1, Kathi S., Kis Molnár M., Kosztoványi A., Krakovszki B., Pausits N., Paizs M., Velencei V. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Hétméteresek: 1/1 illetve 1/1

Kiállítások: 8 perc illetve 4 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Úgy érzem, tisztességgel helyt álltunk a fizikálisan nálunk jóval előrébb tartó bajnokaspiránssal szemben. Az első félidőben hiányzott a játékunkból a dinamika és a sebesség, de kiváló kapusteljesítménnyel mérkőzésben tudtunk maradni. A második játékrészben feljavult a védekezésünk, melynek köszönhetően könnyű gólokat is tudtunk szerezni. Annak ellenére, hogy a második félidő nagy részében két–három gól volt a különbség nem lehetek elégedetlen a végeredménnyel. Örülök a szélsők kiváló teljesítményének is. Jövő héttől sorozatban jönnek "a mi rangadóink"."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Molnár Robin:Az első félidőben kicsit a buszon maradtunk, nem állt össze a védelmünk. Sok taktikai hibát vétettünk, de a kapusteljesítmény nagyon jó volt, sokat hozzá tett az eredményhez. A második játékrészben összeszedtük magunkat, szépen védekeztünk, jó tempót mentünk, egy-két ziccert elrontottunk, de összeségében jó volt. Gratulálok a csapatnak!”

Kovács András: „Az első félidőben még nem állt össze nagyon a védekezés, de hátul voltak védések. Szünet után a védekezés szinte tökéletes volt, így szoros meccset tudtunk játszani. Gratulálok a csapatnak a szép játékhoz!”

fotó: Farkas Anita

2019 FEB 28 19:22:29/