Díszebéd a kézilabdás sikerekért
A Magyar Kézilabda Szövetség ünnepi ebéd keretében köszöntötte a nyári nemzetközi kézilabda-sikereket elérő válogatottak játékosait és szakmai stábját. 

A rendezvényen a debreceni női junior-világbajnok csapat, az ifjúsági világbajnoki ezüstérmet szerző együttes és a svédországi nyílt serdülő Európa-bajnok magyar válogatott tagjai jelentek meg.

Hatalmas büszkeség Akadémiánknak, hogy egykori és jelenlegi NEKA-játékosok, illetve szakvezetők oroszlánrészt vállaltak a fantasztikus eredmények elérésében.

A junior világbajnok csapatban Pásztor Noémi, Fodor Csenge, Kuti Bettina, Giricz Laura, Szabó Kitti, Horváth Laura és Hornyák Bernadett volt korábban játékosunk, valamint a szakmai stábban dolgozó kapusedző, Bartalos Béla, Dr. Kisegyházi Attila orvos és Berta Sándor videoelemző is a Nemzeti Kézilabda Akadémiát képviselte.

A ifjúsági vb-ezüstérmet szerző csapatban Bohus Bea szövetségi edző, dr. Woth Péter edző keretében Herczeg Lili, Magera Noémi, Simon Armilla, Vámos Petra, és korábbi növendékeink, Schatzl Natalie és Albek Anna szerepelt.

Ifj. Kiss Szilárd szövetségi edző nyílt serdülő Eb-győztes válogatottjában tíz játékosunk, Mérai Maja, Hibácska Blanka, Vámos Míra, Faragó Luca, Bánhidi Barbara, Kajdon Blanka, Woth Viktória, Németh Imola, Rónai Diána és Horváth Nikolett játszott, emellett Seck György terapeuta is a szakmai stábban dolgozott.

A fotót köszönjük Hargitai Gábornak!

2018 NOV 20 09:26:35/