Döntetlen Veszprémben

A NEKA férfi ifjúsági csapata 28-28-as döntetlenre végzett a Telekom Veszprém otthonában a bajnokság legutóbbi fordulójában. Imre Vilmos együttese így is vezeti a tabellát, előnye három pont a második Veszprémi KKFT előtt. A két csapat február 21-én, szerdán játszik egymás ellen rangadót.

Férfi ifjúsági bajnokság I. o.:

Telekom Veszprém – NEKA 28-28 (13-15)

NEKA: Jónás Bálint, Anderlik Csaba (kapusok), Molnár Ádám, Lakosy Máté 1, Simotics Mátyás 3, Váczi Milán 5, Dely Márton 2, Klucsik Roland, Kollonay Zoltán, Somogyi Bálint, Tóth Patrik, Gábor Marcell 2, Szabó Pál, Spekhardt Gergő 2, Csomor Tamás 5, Schäffer Zsolt 6, edző: Imre Vilmos

Kiállítások: 2, illetve 4 perc

Hétméteresek: -, illetve –

Váczi Milán: "Az egész meccsen jól működött a védekezésünk, a támadásban volt sok technikai hibánk, amit egy ilyen meccsen nem követhetünk el. Sajnos egy pontot ott hagytunk, de megyünk tovább, gratulálok a csapatnak."

Csomor Tamás: „Magas intenzitású meccset játszottunk egy nagyszerűen küzdő Veszprém ellen. Mindkét félidő elején sok hibával játszottunk, fegyelmezetlenül, amit aztán már nem tudtunk kijavítani a feljavuló védekezésünkkel, emellett sajnos a döntéshozásban és kapusteljesítményben sem remekeltünk.”

2018 FEB 15 12:26:36/