Edzőtábor – több sportág csapata Bogláron
A Nemzeti Kézilabda Akadémián nyáron sem áll meg az élet, hiszen különböző sportágak magyar és külföldi válogatottjai és sportolói edzőtáboroznak Balatonbogláron. Ezen a héten a kézilabda a vízilabda és a tenisz képviselői vették birtokba a NEKA komplexumot (Sportcsarnok, futópálya, konditerem, labdarúgó-pálya), illetve a teniszcentrum pályáit.

A férfi NBI-es bajnokságban szereplő Ferencváros kézilabdacsapata napi több edzéssel alapoz a következő szezonra, a válogatott játékosokat is szerepeltető keret tagjai a Balaton-parti edzőtáborban készülnek Horváth Attila vezetőedző irányításával.

Ugyancsak a kézilabdapálya és a konditermi erősítés szerepel a chilei női ifjúsági válogatott programjában, a dél-amerikai ország csapata a lengyelországi korosztályos világbajnokságra készül hazánkban.

A fővárosi KSI vízilabdaklub mintegy 70 ifjú játékossal tölt néhány napot a balatonboglári edzőtáborban. Az ifjúsági, a serdülő és a gyermekcsapat tagjai a Balatonban vezényelt vízi edzések mellett futó és szárazföldi erősítő tréningeken is részt vesznek.

Az MTK 12-18 éves teniszezői számára is ideális helyszín a NEKA, hiszen a balatonboglári Teniszcentrum mindössze néhány perces sétával elérhető, a napi két edzés mellett konditermi edzések és rekreációs foglalkozások szinesítik a gyerekek napirendjét.


2018 JÚL 21 09:04:36/