Egyedi ruhák és meglepetés-vendégek a divatbemutatón

Igazi különlegességet jelent az idei Jótékonysági NEKA-Bál programjában az a divatbemutató, amelyen az Akadémia növendékei lépnek kifutóra. A 15 kézilabdás lányt és 15 fiút két híres és elismert modell, Epres Panni és Aipli Ági készíti fel a nagy feladatra. A fiatalok többek között megismerkedhetnek a sportolástól jelentősen eltérő színpadi mozgással és belekóstolhatnak a divat világába, a sminkmester és a fodrász segítségével pedig egy napra teljesen átváltozhatnak.

A divatbemutatón a lányok két magyar divattervező, Horváth Dóri (H.R.V.T.) és Nagy Orsolya (NOS Collection) ruháit mutatják be, míg a fiúk a Tommy Hilfiger és a Gas cég termékeit viselik majd. 

Nagy Orsolya 18 éve dolgozik a szakmában, ő főként elegáns, estélyi ruhákat tervez, jellemző, hogy nála minden darab teljesen egyedi, tehát mindenből egy darab készül. Horváth Dóri ruhái fiatalosabbak, abszolút képviselik a mai stílust és divatot, ruháival kiszolgálja a mai 20 évesek igényeit.  A lendületes zenével kísért divatbemutatón a lányok és a fiúk is két öltözetben vonulnak majd fel, ismert sportolók felvezetésével, de az ő személyük legyen meglepetés!” – adott egy kis előzetes a műsorból Epres Panni.

A mai divatnak megfelelően magas, épített kifutó nem lesz, a modellek a vendégekkel egy szinten vonulnak fel, ez sokkal barátságosabb légkört teremt és közelebb hozza a nézőket. A felállított pop-up store keretében vendégeink megtekinthetik a magyar tervezők ruháit és esetleg meg is vásárolhatják azokat.

„Örülünk, hogy ilyen nagynevű cégeket sikerült megnyernünk a rendezvényhez, amely így valóban színvonalas lesz. Már találkoztunk a gyerekekkel, a mozgás alapjait gyakoroltuk is, de természetesen a bál napján még lesz erre lehetőségünk. Örültünk, mert nagyon ügyesek és lelkesek voltak mindannyian. Annyit tanácsoltam nekik, hogy élvezzék ezt az egészet, hiszen lehet, hogy több ilyen lehetőség nem adódik az életükben” – mesélt az előkészületekről Epres Panni

A divatbemutató a tervek szerint szombaton este 20.45-kor kezdődik.

Címfotó: NOS Collection

H.R.V.T.

H.R.V.T.

NOS Collection

2016 NOV 29 16:28:19/