Élménygazdag erdélyi túra
A tavalyi szezonkezdéshez hasonlóan idén is Erdélyben töltött egy hetet a NEKA lánycsapata a bajnoki rajt előtt. 

Ifj. Kiss Szilárd együttesét ezúttal is Székelyudvarhelyen látták vendégül, és az edzések, illetve hasznos felkészülési mérkőzések mellett kiváló csapatépítő programot biztosított az utazás.

A lányok izgalmas kirándulást tettek a környéken, ellátogattak a Parajdi sóbányába, a Medve-tóhoz és a Hargita-hegység csúcsait is meghódították. Speciális szekér vitte fel a csapatot a Farkaslaka közelében található közel 23 méter magas Jézus Szíve-kilátóhoz, a csodálatos varsági túra során pedig – a Csorgókő vízesést is érintve – betekintést nyerhetett mindenki a helyiek életébe, többek között egy sajtkészítő és egy saját gyártású kézműves termékeket készítő családnál.

A szabad ég alatt, tábortűz mellett rendezett meleg hangulatú zenés táncos összejövetel koronázta meg a programot. Ugyancsak felejthetetlen pillanatokat hozott a vidám vetélkedő, melynek során például főző és tálaló-tudományát is megcsillantotta a kézilabdázóinkból alakult Bombázó Pityókák, illetve Éhenkórászok csapata.

A fantasztikus kirándulást csak kicsit árnyékolta be az, hogy az utolsó napokban több lány megbetegedett, ők Farkas Anitának köszönhetően gondos ápolást kaptak. Ezzel együtt mindenki felejthetetlen élményekkel tért haza Erdélyből.

fotók: Kiss Szilárd és Farkas Anita

2018 SZE 07 08:32:33/