Előztek a fiúk
Hazai pályán nyert 28-25-re a NEKA II. fiú serdülőcsapata a Győri ETO SZESE ellen, ezzel megelőzte ellenfelét a tabellán és a hetedik helyre jött fel.

Lehőcz Zoltán nem számíthatott két alapemberére, de a fiúk nélkülük és értük is harcoltak és fontos két pontot szereztek. A mezőny legeredményesebb játékosa, Krakovszki Bence 11 gólt szerzett egykori csapata ellen. Az utolsó fordulóban a Telekom Veszprém ellen lépnek pályára a mieink, akik bravúrra készülnek.

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 25. forduló:

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – AGROFEED ETO-SZESE 28–25 (12–11)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 30 néző

Vezette: Fábián Balázs, Vandróczki Gábor

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Horváth D., Kovács A., Móri M. (kapusok) – Krakovszki B. 11, Pergel A. 7, Tisza L. 4, Paizs M. 3, Dósa H. 1, Kosztoványi A. 1, Nyéki I. 1, Kathi S., Kis Molnár M., Lámfalusi P., Molnár R., Velencei V., Zsiros B. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

AGROFEED ETO-SZESE: De Ridder R., Farkas Cs., Csanaki M. (kapusok) – Ásványi G. 6, Juhász L. 5, Farkas B. 4, Horváth B. 2, Kadocsa B. 2, Reider M. 2, Lukács B. 1, Molnár B. 1, Oldal Zs. 1, Panák M. 1, Bohuniczky B., Böcskei Zs., Fábián Á. Vezetőedző: Rosta Miklós

Hétméteresek: – illetve 2/0

Kiállítások: 4 perc illetve 8 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Gratulálok a csapatnak, szép sikert arattunk! A mérkőzés napján két meghatározó játékosunk is kidőlt, amit azonban nagy szívvel, csapatmunkával, s a fiatalok bravúros teljesítményével ellensúlyozni tudtunk. Támadásban sikerült megtalálnunk az ellenfél gyenge pontjait, s ezt jó hatásfokkal használtuk ki. Készülünk a csodára..."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Krakovszki Bence: „A mai mérkőzésre is tisztességesen felkészültünk, mint az összes többire, hiszen mindenkiben ott volt a bizonyítási vágy. A hét folyamán ketten is megbetegedtek, ami megnehezítette a dolgunkat. A győzelem kulcsa az akarat volt és a jó kapusteljesítmény. Jó érzés volt az előző csapatom ellen játszani és gratulálok nekik, illetve a saját csapatomnak is!”

fotó: Tompos Gábor

2019 MÁJ 09 19:55:49/