Első helyen telelnek a serdülő fiúk

Utolsó idei mérkőzését is megnyerte fiú serdülőcsapatunk. Kopornyik Zsolt együttese hazai pályán 27-23-ra nyert a Csurgó ellen, így megőrizte első helyét a tabellán. A fiúk legközelebb február 7-én folytatják a bajnoki szereplést. Gratulálunk! 

Fiú serdülő bajnokság, I. o.:

NEKA – Csurgói KK 27-23 (14-12)

játékvezetők: Tóbiás Richárd és Végh András

 NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos (kapusok), Kepess János 1, Major Márk 7, Igali Gergő 2, Bock Milán 1, Kis Molnár Máté, Tárnoki Márkó, Széles Nándor 1, Szeverényi Bence, Bognár Nándor 5, Papp Tamás 1, Temesvári Gábor 3, Ilic Zoran 3, Krakovszki Zsolt, Kecskés Dániel 3 - edző: Kopornyik Zsolt

Csurgói KK: Stoff R, Gergély Á, Tormás Nemeshalmi Á 2, Zilahi G 4, Kollár B, Tóth D 6, Skoda L 1, Marton O 1, Kovács J, Csomós L, Lassú M, Dömötör M, Bazsó G 2, Buzás K 7, Fejér M, Radák S., edző: Molnár Ferenc

kiállítások: 2 ill. 4 perc

hétméteresek: 3 /1 ill. 2/2

Major Márk: „A meccset nem a megfelelő hőfokon kezdtük, ezt igazolja, hogy az első percekben az ellenfél többgólos előnyt szerzett. A félidő végére ledolgoztuk a hátrányunkat és megszereztük a vezetést. A második félidőben már mi domináltunk, és ha nem is jó játékkal, de megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak az őszi teljesítményhez!”

Bognár Nándor: „Nem kezdtük jól a meccset, ami sajnos végig kihatott a teljesítményünkre. Szerencsére a végén 4 góllal sikerült nyerni, amihez gratulálok a csapatnak. Az egész őszi szerepléshez is gratulálok, remekül mentünk, de most jól jön a pihenő minden szempontból.”

Kecskés Dániel: „Nem kezdtük túl jól a mérkőzést, pedig felkészültünk az ellenfélből, de a félidő végére át tudtuk venni a vezetést a második félidőben kicsit összeszedettebbek voltunk, de még mindig sok hibával játszottunk. Gratulálok a csapatnak!”

Széles Nándor: "Felkészültünk a Csurgó csapatára, azonban mégis elég rosszul kezdtük a mérkőzést. Sokáig ők voltak előnyben, köszönhetően a sok hibánknak, mind támadásban, mind védekezésben. A félidő előtt még átvettük a vezetést, de tudtuk, hogy ez még nem lesz elég a győzelemhez. A második félidőben kicsit összeszedettebben játszottunk, bár még így is sok hibával. Ebből a mérkőzésből tanulni fogunk, és megpróbálunk minden hibát kijavítani. Azonban a 2 pont a miénk lett, ami nagyon fontos. Gratulálok ehhez a csapatnak!"

Kepess János: "Sokat készültünk, hisz ez egy presztízsmeccs volt. Gyengén kezdtük a mérkőzést, sok volt a pontatlanság és kapkodtunk. Az első félidő végére azonban összeszedtük magunkat es átvettük a vezetést. A második félidő elején meg tudtunk lépni több góllal, de a kihagyott helyzetek miatt visszakapaszkodott az ellenfél 2-3 gólra. A vége felé azonban elfáradt az ellenfél, felőröltük őket és itthon tudtuk tartani a 2 pontot!"

2017 DEC 06 19:07:44/