Értékes idegenbeli győzelem

A Vác otthonában nyert 25-20-ra a NEKA csapata a fiú serdülő bajnokságban. Kopornyik Zsolt együttese így 12 ponttal a tabella harmadik helyén áll. 

Fiú serdülő I. o. Váci KSE–NEKA 20-25 (12-13)

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos (kapusok), Kepess János 5, Kovács Dominik, Igali Gergő 2, Tárnoki Márkó, Kis Molnár Máté, Jajic Damjan, Pausits Noel, Szeverényi Bence, Bognár Nándor 5, Dombi Soma, Temesvári Gábor 2, Ilic Zoran 5, Krakovszki Zsolt 3, Csordás Máté, vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Hétméteresek: 2/1, illetve 3/1

Kiállítások: 2, illetve 2 perc

Kopornyik Zsolt: "Rendkívül jó színvonalú mérkőzést játszottunk egy nagyon jól összerakott Vác ellen. Az első félidei bizonytalanság után a védekezésünk látványosan feljavult, megéreztük a távolságokat, megszűrtük az ellenfél átlövőit. A gyors gólok és a precízebb támadásvezetésnek köszönhetően kiharcolt előnyünk megmaradt a végjátékban is. Roppant lelkes, harcos, odaadó csapatot láttam a pályán, ez emeli a győzelem fényét. Pausits Noelnek mielőbbi felépülést kívánok, visszavárjuk."

Bognár Nándor: "Nehéz meccsnek ígérkezett, hiszen volt pár hátráltató körülmény az utazással kapcsolatban, ráadásul sérülések miatt nem is a legerősebb kerettel jöttünk el. Az első félidőben még kerestük önmagunkat, a védekezés sem volt az igazi, voltak eladott labdáink, de a második félidő elejét megnyomva sikerült túllendülni a holtponton, ami lehetővé tette, hogy a végén a fiatalok is lehetőséghez jussanak. Összességében elértük a mai célt, elhoztuk a két pontot. A csapatnak gratulálok, Noelnek pedig mielőbbi visszatérést kívánok."

Szeverényi Bence: "Nagy iramban kezdtük a meccset, de a védekezésben és támadásban elkövetett apróbb hibáknak köszönhetően nagyon szoros volt az első félidő.  A második félidőben a védekezésünket jobban szerveztük és a kapusteljesítményünk is feljavult, így sikerült 5-6 gólos előnyt szereznünk, amit meg tudtunk őrizni a meccs végéig. Gratulálok a csapatnak! Noelnek jobbulást kívánok!"

Zoran Ilic: "Elég rosszul kezdtük a mérkőzést, az első félidőben fej-fej mellett haladtunk. A második félidő elején a jó védekezésünknek köszönhetően nagyobb előnyre tettünk szert, amit a találkozó végéig meg is tudtunk tartani, így 5 góllal bizonyultunk jobbnak a Vácnál. Gratulálok a csapatnak!"

Krakovszki Zsolt: "Az első félidő nagyon szoros volt, de a második félidő első felében a védekezésünknek köszönhetjük, hogy el tudtunk menni több góllal, amit már nem tudott a Vác ledolgozni. Gratulálok a csapatnak."

2017 NOV 09 14:22:38/