Év műhelye díjátadó-zárógála
Hétfőn este került sor a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított „Az év műhelye” díjátadó gála záróestjére. Az öt éve tartó program utolsó fejezetéhez érkezett, amelynek során havonta díjazták a legjobb utánpótlásképző műhelyt, illetve évente átadták „Az év műhelye” kitüntető címet is. A záró gálára meghívást kapott a fél évtized összes díjazottja, így a Nemzeti Kézilabda Akadémia is.

A gálaesten kiosztották a 2017. évi teljesítmény alapján legjobbaknak járó elismeréseket. A győztes a tavalyi esztendő 12 „A hónap műhelye” nyertese közül került ki. Öröm számunkra, hogy a Nemzeti Kézilabda Akadémia, mint 2017. júniusi hónap műhelye győztes bekerült azon négy műhely közé, akik közül a kuratórium végül választott. A „2017 Év műhelye” díjat csapatsport kategóriában a székesfehérvári ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia kapta, gratulálunk az elismeréshez! Az egyéni sportok kategóriában a BVSC-Zugló Vívószakosztálya bizonyult a legjobbnak.

A díjalapítók elmondták, hogy gondolkodnak a folytatáson más formában, ennek támogatásáról tett tanúbizonyságot Kulcsár Krisztián olimpiai, világ- és Európa-bajnokok vívó, aki a Magyar Olimpiai Bizottság elnökeként vett részt a rendezvényen, Sárfalvi Péter, utánpótlás-nevelésért felelős helyettes államtitkár, Fábián László, a MOB sportigazgatója, valamint Pósfai Gábor, a Decathlon magyarországi igazgatója is.

A Nemzeti Akadémia részéről Mocsai Tamás ügyvezető, Pintér Zoltán kommunikációs és marketing vezető, Kopornyik Zsolt edző, Gyurka Dávid technikai vezető, valamint két játékosunk, Kovács Dominik és Tóth Patrik vett részt az eseményen.

2018 MÁR 27 12:32:26/