Évnyitóval indítottuk a szezont
Az eddigi évekhez hasonlóan idén is nyár közepén kezdődik el a felkészülés a következő bajnoki szezonra. 

Növendékeink hétvégén visszatértek a megalakulásának ötéves évfordulóját ünneplő Akadémiára, ahol a hozzátartozókkal együtt részt vettek az ünnepélyes évnyitón. 

Elsőként Prof. Dr. h.c. Mocsai Lajos tudományos és szakmai főigazgató, a testnevelési Egyetem rektora köszöntötte a jelenlévőket, a régi és új diákokhoz, valamint szüleikhez is szólt. Ezt követően Mocsai Tamás ügyvezető beszédében a NEKA szakmai, sporttudományos és infrastrukturális fejlesztései voltak középpontban, valamint az elmúlt évek eredményei kaptak főszerepet.

Az iskolaigazgatók tájékoztatója elsősorban a tanévkezdéssel kapcsolatos feladatokat és információkat tartalmazta. Nagy Miklós kollégiumigazgató a beköltözés menetéről és a diákokra vonatkozó szabályokról beszélt.

Végül Hajdu János, a Nemzeti Kézilabda Akadémia szakmai vezetője szólt a növendékekhez, kiemelve a következő szezont jellemző fontos információkat.

Az évnyitón köszöntöttük a női junior világbajnok és a nyílt serdülő Európa-bajnok csapat tagjait és a szakmai stáb NEKA-s tagjait. Zárásként a jelenlévők megnézhették a NEKA ötéves történetét összefoglaló videót.

Fotók: Tompos Gábor

2018 JÚL 30 19:47:25/