Ezüstérem és MVP-díj az adai tornán

A második helyen végzett a NEKA fiúcsapata az Adán rendezett Mikulás-Kupán. A mieink a nemzetközi utánpótlástorna elődöntőjét sikerrel vették, majd a döntőben alul maradtak. A legjobb játékosnak Zoran Ilicet választották! Gratulálunk!

Elődöntő:

NEKA-KSI 22-11 (15-5)

NEKA: Takács Ákos 1, Konyicsák Tamás (kapusok), Krakovszki Bence 1, Kovács Dominik 3, Kis Molnár Máté 3, Jajic Damjan 2, Tárnoki Márkó 1, Buri Attila 1, Bozi Máté, Kecskés Levente 1, Ilic Zoran 4, Paizs Miron, Krakovszki Zsolt 2, Kiss Levente, Molnár Marcell, Dombi Soma 3, Zbiskó Ádám – edző: Kopornyik Zsolt

Döntő:

NEKA – Backi Jarak 12-14 (4-9)

NEKA: Takács Ákos, Konyicsák Tamás (kapusok), Krakovszki Bence, Kovács Dominik 1, Kis Molnár Máté 1, Jajic Damjan 3, Tárnoki Márkó 1, Buri Attila, Bozi Máté, Kecskés Levente 5, Ilic Zoran 1, Paizs Miron, Krakovszki Zsolt, Kiss Levente, Molnár Marcell, Dombi Soma, Zbiskó Ádám – edző: Kopornyik Zsolt

Kopornyik Zsolt: „Egy színvonalas tornán szerepeltünk, ahol mérkőzésről mérkőzésre javult a játékunk, a döntőben azonban az első félidei mentális különbség miatt szenvedtünk vereséget. Célunk az volt, hogy több játékosunk is kapjon szerepet, akik a bajnokságban kevesebbet szerepeltek, ezt a vonalat végig követve jó egyéni teljesítmények mellett visszaigazolódni látszottak a speciális hibáink. A csapat egységének is jót tett ez a pár nap, a fiúk fegyelmezetten, tüzesen harcoltak a végsőkig. A vendéglátóknak elismerés a gondoskodásért, szervezésért, a kilátogató szülőknek pedig köszönet a támogatásért. Zoran Ilicnek gratulálok az MVP díjhoz. Áldott karácsonyt és boldog újévet kívánok mindenkinek.”

Paizs Miron: "Nagyon jól kezdtük az elődöntőt. Az első félidőben a tíz góllal előnyt szereztünk. A második félidőben picit ingadoztunk, de tartottuk az eredményt."

Zbiskó Ádám: "Elég hamar megszereztük a vezetést a KSI ellen és az elején sok góllal elmentünk, de a második félidő elején belehibáztunk párszor, de végül nyertünk."

Krakovszki Zsolt: A döntő első felét nagyon rosszul kezdtük, és nagyon elment az ellenfél . A második félidőben ledolgoztuk a hátrányt, de sajnos nem tudtuk megfordítani a mérkőzést. Gratulálok az egész csapatnak!

 Zoran Ilic: Rosszul kezdtük a mérkőzést, az ellenfél több góllal is elment, amit a második félidőben nem tudtunk ledolgozni.

Damjan Jajic: "Nagyon rosszul kezdtük a döntőt, hét percig nem lőttünk gólt, utána a második félidőben jobban játszottunk és így visszajöttünk két gólra is, sajnos a végén kikaptunk 14-12-re."

Kecskés Levente: "Rosszul kezdtük a döntőt, az ellenfél el tudott lépni 4-5 góllal és támadásban nem találtuk a gyenge pontot. A második félidőben felvettük a meccs ritmusát és vissza tudtunk jönni 2 gólra is, de sajnos a végén kikaptunk. Gratulálok a csapatnak!"

A fotókat köszönjük Farkas Anitának!

2017 DEC 10 21:06:38/