Ezüstérmes serdülők
A zárónapon a portugálok ellen aratott 34-30-as sikernek köszönhetően a magyar fiú serdülőválogatott második lett a németországi Ruhr Games nemzetközi tornán.

Kopornyik Zsolt együttese a két forduló után vele azonos ponttal álló Portugália ellen lépett pályára, és látványos mérkőzésen, szoros küzdelmeben végül remek sikert aratott. A félidőben még egy góllal az ellenfél vezetett, de a mieink taktikus játékkal végül megfordították a találkozót. A tornát a házigazdák nyerték a magyar, a portugál és a holland nemzeti csapat ellen.

Ruhr Games, U17-es férfi nemzetközi torna, 3. forduló:

Magyarország – Portugália 34-30 (16-17)

Magyarország: Palasics K., Takács Á., Borbély I. 1, Karai M. 3, Radvánszki Zs., Igali G., Fazekas G. 2, Papp T. 2, Ónodi Jánoskúti M. 9, Papp B. 1, Lukács P., 2, Nkousa D. 9, Imre B., Krakovszki Zs. 3, Temesvári G. 2, Ludmán M., Bakos B. – szövetségi edző: Kopornyik Zsolt

A torna végeredménye:

1.      Németország 6 pont, 2. Magyarország 4 pont, 3. Portugália 2 pont, 4. Hollandia 0 pont

A keretben Igali Gergő, Krakovszki Zsolt, Papp Tamás, Papp Bertalan, Temesvári Gábor és Takács Ákos képviselte a Nemzeti Kézilabda Akadémiát, Ilics Zoran kisebb sérülés miatt ezúttal nem utazott a csapattal.

2019 JÚN 23 16:02:34/