Férfi NBI/B felnőtt Balatonfüredi KSE–NEKA  31-29 (16-15)

Egy feszült és izgalmas mérkőzésnek lehettünk tanúi vasárnap, Balatonfüreden a Lóczy Gimnázium sportcsarnokában, ahol a vendéglátók szoros végjátékban győzelmet arattak. Hazai pályán hatványozottan nehéz a BKSE otthonában nyerni, ez most sem volt másképp. 
Gyurka János: "A második félidőt rosszul kezdtük, pontatlanul kézilabdáztunk, amiből a Füred előnyt tudott kovácsolni. Felzárkózhattunk volna, de a lehetőséget nem kaptuk meg."
Így látta. . .
Mikita Bence: "Úgy gondolom az első félidőben jó mérkőzést játszhattunk, de a másodikban 18 ember ellen már nagyon nehéz volt.
Uros Borzas: "Kiválóan kezdtük a mérkőzést, szinte hibátlanul: a védekezés és a támadás is működött az első félidő végéig, ott kaptunk zsinórban 4 indításgólt, és az ellenfél fel tudott állni és átvette a vezetést. Kevésen múlott a győzelem, úgy gondolom ha kicsit jobban koncentrálunk és betartjuk azt, amit megbeszéltünk az öltözőben a védekezéssel kapcsolatosan, akkor a miénk lenne most a két pont. Büszke vagyok a csapatra, úgy gondolom hogy a második félidőben a kialakult nehéz körülmények ellenére is megmutattuk, hogy magas szinten tudunk kézilabdázni.

játékvezetők: Babicz Gábor és Haskó Tamás
Balatonfüredi KSE: Andó A, Kiss A, Szilágyi D 4, Orbán B, Varga M, Varga M 2, Horváth L 2, Németh A, Máthé D 10, Kis D, Déber B 4, Vágner R 4, Szöllősi O 1, Nemes R 4, Vajda H, Sárosi Á, Vékony B
edző:Kárpáti Krisztián
NEKA: Bor M,Török Á 4, Lakosy M, Simotics M 1, Kerkovits Gy 1, Tóth M 1, Pap Á 1, Borzas U 8, Somogyi B, Gábor M 4, Csomor T 1, Mikita B 2, Spekhardt G 4, Schäffer Zs 3, Kapusok: Győri K és Szabó M
edző: Gyurka János
hétméteresek: 3/3 ill. 2/0
figyelmeztetések: 2 ill. 1
kiállítások: 2 ill. 10 perc

Fotó: Farkas Anita

2017 MÁJ 02 03:26:16/