Férfi NBI/B felnőtt ETO-SZESE GYŐR–NEKA 26-21 (11-10)

játékvezetők: Csányi Tibor és Zörgő Róbert

ETO-SZESE GYŐR: Nahaj L, Sarmon Sz, Szabó A 1, Bella V, Sokoray Á 2, Devecseri Á, Kőhalmi D 1, Győri D, Goór K 1, Schneider M 8, Kovácsovics L 3, Kalmár L, Hári K 2, Terenyi Z 2, Papp M, Paár O 6. edző: Deáki István

NEKA: Kapusok: Szabó M és Anderlik Cs, Bor M, Simotics M, Kecskeméti T 2, Kerkovits Gy 4, Tóth M, Pap Á, Somogyi B 1, Gábor M 1, Spekhardt G 2, Csomor T 2, Fekete M, Mikita B 1, Schäffer Zs 1, Borzas U 7. edző: Gyurka János

kiállítások: 6 ill.6 perc

hétméteresek: 4/3 ill. 4/4

Gyurka János: "A védekezésünknek köszönhetően jó mérkőzést játszottunk, a támadójátékunk akadozott sajnos, fontos ziccereket, helyzeteket hagytunk ki. Ezért tudott kialakulni a végjátékra a nagyobb gólkülönbség."

Uros Borzas: "Rosszul kezdtük el a mérkőzést, nem találtuk meg magunkat sem támadásban sem védekezésben, a beálló játékunk nem működött. Ezt követően vissza tudtunk jönni a meccsbe és vezettünk is a félidő végéig. Az ellenfél csapatánál végig kiemelkedő volt a kapusteljesítmény és végső soron ez döntötte el a mérkőzést. Sok ziccert hagytunk ki, ez mutatkozott a lőtt góloknál is, de úgy gondolom, hogy összességében jó teljesítményt nyújtottunk, számunkra értékes mérkőzést játszottunk."

Mikita Bence: "Úgy gondolom, nagyot küzdött a csapat. A tabella második helyezettjével játszottunk és méltóképp helyt álltunk. Kiemelném Uros Borzast, aki abszolút vezére volt ezen a mérkőzésen a csapatnak!"

Kerkovits Gyula: "Rosszul kezdtük a meccset, sok eladott labdánk volt és lerohantak minket. Időt kértünk és utána helyrerázódtunk, át is vettük a vezetést annak is köszönhetően, hogy a kapusaink nagyon jól védtek. Ezután a meccs végéig jól játszottunk, szép gólokat szereztünk, de a tapasztalat és a rutin a végén kijött. Gratulálok a csapatnak, mert nagyon jó meccset játszottunk a második helyezett Győrrel."

Fotó: Farkas Anita

2017 ÁPR 11 20:08:59/