Férfi NBI/B felnőtt NEKA–PÉCSI VSE 27-30 (15-16)

játékvezetők: Bócz László és Wiedemann Viktor

NEKA: Nagy D, Szabó M és Győri K, (kapusok), Kecskeméti T 3, Kerkovits Gy, Tóth M, Pap Á, Borzas U 3,Somogyi B 2, Gábor M 5, Spekhardt G 4,  Csomor T 8, Fekete M, Mikita B 2, Schäffer Zs, Győri K, edző: Gyurka János

Pécs: Fekete T 4, Győri P 3, Szakcsi D 7, Császár I  7, Fekete A, Hidasi D, Oszlár P 3, Szommer E 3, Bálint B 2, Fehér G, Borbás D, Szente Cs, Gubicza I Papp A, edző: Kovács Gábor

 kiállítások: 10 ill. 6 perc

hétméteresek:2/1 ill. 6/4

Gyurka János: "Jó mérkőzést játszottunk, de sajnos a második félidő elején nagyon sokat hibáztunk, ami rányomta a bélyegét a mérkőzés végkimenetelére."

Csomor Tamás: "Jól kezdtünk az első félidőben, a szervezett, jó támadójátéknak, és a fegyelmezett védelemnek köszönhetően meccsben voltunk. A félidő végére kezdtük elveszíteni a fonalat, rontottunk ziccereket, védekezési hibák sorozatát követtük el, így kisebb hátránnyal mentünk a szünetre. A második félidei hibáinkat már nem tudtuk kompenzálni, így lemaradtunk az ellenféltől, amit nem tudtunk behozni."

Gábor Marcell: "Jól kezdtük a mérkőzést. Az első félidőben sikerült véghezvinnünk azokat az utasításokat, amiket meccs előtt kaptunk, így nagyon szoros volt. Sajnos a második félidőt borzalmasan kezdtük, és nem találtuk az ellenszert az ellenfél rutinos kapusa ellen, aki sorban védte ki a ziccereket. Így lerohantak minket, és hamar 5-6 gólos hátrányba kerültünk, amit a mérkőzés hátralévő részében meg tudtak őrizni. Úgy gondolom, hogy végig nagyot küzdöttünk, de ez sajnos most csak arra volt elég, hogy tisztesen helytálljunk."


2017 ÁPR 02 09:51:49/