Férfi NBI/B felnőtt NEKA–Telekom Veszprém 30-34  (15-17)

átékvezetők: Sándor László és Szikszay Csaba

NEKA: Győri K, Nagy D és Szabó M (kapusok), Bor M 1, Lakosy M, Simotics M 2, Kerkovits Gy 2, Tóth M, Pap Á 2, Borzas U 8, Gábor M 1, Csomor T 2, Mikita B 10, Somogyi B, Spekhard G 2, Schäffer Zs, edző: Gyurka János

Telekom Veszprém: Babos M, Ernei B, Kristóf M 4, Molnár B 1, Szél G, Schmid P, Süle M, Szakály B 1, Szeitl E 8, Szita Z 4, Tóth A 9, Ubornyák D 4, Petróczi L, Sótonyi Á, Nagy B, Gyene N. edző: Rapatyi Tamás

kiállítások: 8 ill 12 perc

hétméteresek: 5/4 ill. 4/4

Gyurka János: "Nagyon jó mérkőzést játszottunk, igaz a Veszprém végig vezetett. A végjátékot sajnálom a legjobban, mert az döntötte el a mérkőzés végeredményét, ott a hibáinkat kihasználva –  pontosabban a kihagyott ziccereket –, tudott nyerni az ellenfelünk. Az összképet nézve, jól küzdöttünk."

Mikita Bence: "Véleményem szerint óriásit küzdött a csapat, sajnos a végére elfogytunk, és technikai hibákat vétettünk, ziccereket hagytunk ki! Gratulálok a csapatnak, nagy csata volt."

Uros Borzas: "Szeretnék gratulálni a csapatomnak, nagyon nagyot küzdöttünk. Úgy gondolom, bennünk volt a hit, ami a győzelemhez vezetett volna , de a végére elfogytunk, kifáradtunk. Szeretném kiemelni a csapatkapitányunkat, Mikita Bencét aki kimászott a gödörből és újra a régi formában játszott, kellett a megszokott jó teljesítménye. Összességében jól védekeztünk 45-50 percig, a támadójáték is jó volt, de sok volt a technikai hiba. Gratulálok a Veszprémnek, mert a végén jobbak voltak."

Fotó: Tompos Gábor

2017 ÁPR 22 08:17:47/