Férfi NBI/B felnőtt NEKA–Vecsés SE Él-Team 30-30 (18-17)

játékvezetők: Nagyvizeli József és Burghardt Lukréci

NEKA: Bor M; Lakosy M; Simotics M 1, Kerkovits Gy 2, tóth M, Pap Á, Uros B 10, Somogyi B 3 Gábor M 3, Csomor T 1, Mikita B 3, Spekhardt G 2, Schäffer Zs 5, kapusok: Szabó M és Győri K

edző: Gyurka János

Vecsés: Róth Á, Wieszt Zs, Győrfi Z 4, Antal L 1, dr. Kiss I 4, Kökény T 4,Varga J 4, Horváth Cs, Munkácsi M 6, Tóth J, Simányi P 4, Kanizaj N , Fiar D 3

edző: Szilágyi Péter

Kiállítások: 6 ill. 8 perc

Hétméteresek: 4/3 ill. 2/1 

Gyurka János: "Jó és ötletes támadásvezetéseink voltak, amikből szép gólokat tudtunk szerezni. Védekezésünk viszont nem volt elég szigorú, és keveset faultoltunk. Gratulálok a srácoknak, mert nagyot küzdöttek."

Uros Borzas: "Szeretnék gratulálni a csapatnak, nagyot küzdöttünk. A védekezés nem volt az igazi, de a végén fel tudunk állni 3 gólos hátrányból és egy pontot szereztünk. Lassan itt a vége, sokan elmennek, és csak azért is meg fogjuk nyerni a következő mérkőzést, ami az utolsó ebben az évben."

Kerkovits Gyula: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést elöl, viszont védekezésben nem álltunk össze. Kevés faultot helyeztünk el az ellenfélen, ezáltal tudták játszani a játékaikat. A rossz védekezés miatt el is ment pár góllal az ellenfél. Az utolsó 10 percben viszont összeállt a védekezésünk, és felhoztuk magunkat. Gratulálok mindkét csapatnak, egy igazságos döntetlen született."


2017 MÁJ 15 08:08:43/