Férfi NBI/B felnőtt Tatai AC–NEKA 29-26 (16-14)

NEKA: Győri Kristóf, Jónás Bálint (kapusok), Bálint Bence 2, Lakosy Máté, Simotics Mátyás 3, Kerkovits Gyula 1, Tóth Péter 2, Papp Bence 2, Váczi Milán, Dely Márton, Somogyi Bálint 2, Gábor Marcell 1, Spekhardt Gergő 3, Csomor Tamás 1, Schäffer Zsolt 9, Kovács Gergő – vezetőedző: Gyurka János

Hétméteresek: 2/2, illetve 3/2

Kiállítások: 6, illetve 6 perc

Schäffer Zsolt: "Nem kezdtük jól a mérkőzést, ennek köszönhetően az ellenfél el is tudott menni 5-6 góllal. A félidő végére vissza tudtunk jönni, de amikor meg tudtuk volna fordítani a meccset tecnikai hibákat vétettünk,  így megmaradt a végére ez a különbség. Menni kell tovább, következő mérkőzésen a Veszprém ellen javítjuk a hibáinkat!"

Papp Bence: "Jól kezdtük a meccset, fej-fej mellett haladtunk, de sajnos elöl és hátul is sokat hibáztunk, így 4-5 gólos hátrányba kerültünk, amit sikerült kettőre csökkenteni a szünetre. A második félidőben felébredtünk, megvolt az esély a fordításra is a félidő közepén, de sajnos fontos helyzetekben rontottunk, így a 2-3 gólos előny a meccs végéig a hazaiaknál maradt. Ennek ellenére a csapat végig küzdött, nem adta fel!"

Csomor Tamás: "Olyan mentalitással akartunk nekimenni a meccsnek, hogy ma mindenképp nyerni akarunk, ez sajnos nem sikerült a sok technikai hiba és figyelmetlenség miatt. Emellett nem vittük az agresszivitást olyan szintre, amit elvárt volna ez a mérkőzés. Dolgozunk tovább és a következő célunk a legközelebbi meccs megnyerése."

2017 NOV 18 11:28:50/