Férfi NBI/B felnőtt NEKA–PLER Budapest 24-33 (11-16)

játékvezetők: Sándor György és Szabó Balázs

NEKA: Anderlik Cs., Győri K. (kapusok), Bálint B, Lakosy M, Simotics M 1, Kerkovits Gy 4, Tóth Péter 4, Papp B 3, Váczi M, Tóth Patrik, Dely M, Gábor M 8, Bartha B, Spekhardt G 2, Csomor T, Schäffer Zs 2, edző: Gyurka János

 PLER Bp: Bak S 5, Bujtár Á, Terenyi Z 2, Mezei R 7, Kránitz Z, Ferencz P, Schmidt H, Apró A 1, Vízler M 4, Bordács B 1, Patyi Z 4, Tóth N, Horváth D 1, Gigler I, Vizi B 7, Farkas T 1, edző: Perger Zsolt

kiállítások: 2 ill. 10 perc

hétméteresek: 2/1 ill. 3/3

Gyurka János: "Sajnos szokatlanul sok hibával játszottunk mind támadásban és védekezésben. Emiatt az ellenfél végig irányíthatta a mérkőzést, a játék képét látva reális eredmény született."

Papp Bence: "Sajnos rosszul kezdtük a meccset, így ellenfelünk 4-5 gólos előnyt tudott szerezni, amit meg is tudott tartani. A második félidőben sem tudtunk közelebb kerülni a vendégekhez, védekezésünk nem állt össze, hiányoztak a megállító faultok. Mennünk kell tovább, nem szabad megállni!"

Győri Kristóf: "Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, de nem gondoltuk, hogy ennyire. Rosszul kezdtünk és egy kicsit el is vesztettük a hitünket, tartottuk magunkat ameddig bírtuk, de a végén mar csak faragni tudtunk az eredményen."

Fotó: Tompos Gábor

2017 OKT 22 09:32:44/