Férfi NBI/B junior ALBA-MÁV Előre–NEKA 25-38 (13-16)

játékvezetők:Kurkó György és Iverhaft Bence
ALBA-MÁV: Kovács K, Vida B1, Csermák G, Tóth D 2, Zsákovics B, Boleroczki T 3, Urbán B 1, Bicskés Cs 7,Horváth B, Major D 3, Harsányi D 8, Tóth Cs
edző:Gahovetz Tibor
NEKA: Lakosy M 5, Kovács G 5, Kollonay Z, Major M 2, Kecskés D 3, Bátky B 2, Klucsik R 9, Győrvári T 5, Dombi S, Battyányi A 2, Ujvári R 2, Zatureczki K 3, kapusok:Majer Á, Nagy T, Tasi D, és Bokréta B
edző: Kopornyik Zsolt
figyelmeztetések: 1 ill. 3
kiállítások: 6 ill. 18 perc
hétméteresek: 5/4 ill. 3/3
Kopornyik Zsolt: "Jól kezdtük a mérkőzést, aztán gyorsan visszahoztuk az ellenfelet a játékba. Egyéni megoldások miatt nem volt folyamatos és határozott a játékunk.Ezen tudtunk változtatni a szünet után, gyorsabban, szélesebb alapfelállás után pontosabban játszottunk, felőröltük ellenfelünket. Mindenképpen dicséret illeti a csapatot, hiszen ősszel hazai pályán szenvedtünk 3 gólos vereséget ettől a csapattól. Örülök, hogy végre a fiatal játékvezetők alázattal, jó felfogásban vezettek a mérkőzést."
Klucsik Roland: "Az első félidő nem úgy alakult ahogy azt mi szerettük volna, a kidolgozott előny a félidő végére elfogyott, mert sok volt a fegyelmezetlenség a játékunkban – mindenki máshogy szerette volna megoldani. A második félidő teljesen más volt: összeszedtük magunkat, vittük a gyors kontrákat, amikkel/amikben eredményesek tudtunk lenni, és meg tudtuk nyerni a mérkőzést."
Kecskés Dániel: "Az elején rosszul kezdtünk támadásban és védekezésben is, de a második félidőben sokkal koncentráltabban és jobban játszottunk, kihasználtuk a helyzeteinket, és a kapusteljesítmény is jó volt."

2017 MÁR 26 22:13:45/