Férfi NBI/B junior ETO-SZESE Győr–NEKA 32-31 (15-17)

játékvezetők: Borsóné Nagy Tímea és Molnár Ildikó

ETO-SZESE Győr: Bittmann M, Szecsődi D, Hollósi P 1, Karasz M, Gyűrű O 9, Farkas Á 4, Farkas B 10, Szabó L, Blanárik Á 4, Molnár R, Dominek Cs, Pethő L, Varga D, Schneider T 1, Horváth N 3 

edző: Rosta Miklós

NEKA: Veres B, Nagy Tibor és Majer Á, (kapusok) Bátky B 5, Győrvári T, Major M 4, Kecskés D 9, Battyányi A 1, Ujvári R, Lakosy M 4, Zatureczki K 1, Sombi S 4, Majer Á, Klucsik R, Kollonay Z, Gáspár A

edző: Kopornyik Zsolt

hétméteresek: 7/5 ill. 8/5

kiállítások: 4 ill. 2 perc

Kopornyik Zsolt: "Érdekes mérkőzés volt, csapatunk pontot, vagy pontokat érdemelt volna. Kevés variációs lehetőség miatt a második félidőre felőröltek bennünket. Ennek ellenére a szezon legjobb játékát sikerült nyújtanunk a bajnokság legérettebben kézilabdázó csapata ellen."

Kecskés Dániel: "Nagyon jól kezdtünk a meccs elején a védekezésben és a támadásban is, ezért a kapusteljesítményünk is nagyon jó volt az első felidőben. A második félidőben is jól muzsikált a csapat, de a végére sajnos elmaradtunk, ezért az ellenfélé lett a 2 pont. Gratulálok a csapatnak."

Lakosy Máté: "Jól kezdtük a meccset, nagyon nyerni akartunk. A védekezésünk teljes mértékben rendben volt. Kiemelném a kapusok teljesítményét, sokat tettek hozzá a meccshez, de sajnos végül nem tudtunk nyerni. Örülök, hogy a taktikát, amit megbeszéltünk az öltözőben, jól alkalmaztuk a pályán."

Fotók: Farkas Anita

2017 ÁPR 10 23:58:37/