Férfi NBI ifjúsági B.Braun Gyöngyös–NEKA 28-34 (15-18)

játékvezetők: Dulai Ádám és Pisák Bence Károly

B.Braun Gyöngyös: Ivitz B 3, Kasza M, Magyari K 1, Molnár M, Adatóczky M 3, Kerekes R 2, Tóth G 7, Nagy H.B 3, Igó Á 4, Kométh M, Veres B 5, Bernáth B, Gráf M, Juliász K

edző: Temesvári Martin

NEKA: Tóth P, Fülöp N, Dely M, Szöllőskei G 4, Molnár Á 2, Simotics M 4, Bátky P, Tóth P 3, Kecskés B 3, Papp B 1, Jónás B (k), Somogyi B 8, Anderlik Cs (k), Spekhardt G 2, Schäffer Zs 3, Bálint B 4

edző: Vágó Attila

kiállítások: 4 ill.2

hétméteresek: 1/1 ill. 0/0

Vágó Attila: "Nagyon nehéz mérkőzés volt, hiszen egyrészt kánikula volt a csarnokban, másrészt óriási tétje volt a meccsnek, hiszen tudtuk, hogy egy esetleges győzelemmel megszerezhetjük az ezüstérmet. Ennek tudatában a srácok hozzáállása maximálisan jó volt, és a gólerős támadójátékunknak köszönhetően végül megvalósítottuk a célunkat."

Így látta:

Somogyi Bálint: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, elmentünk 5-6 góllal, aztán a félidő végén kicsit pontatlanul játszottunk és vissza tudott ránk jönni a Gyöngyös. A második félidőben koncentráltabban játszottunk, és sikerült magabiztosan győznunk. Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez."

Jónás Bálint: "Először is szeretnék gratulálni a csapatnak. A Gyöngyös ellen idegenben mindig nehéz, de tudtuk mennyire fontos a győzelem, hiszen az ezüstérem volt a tét. Nagyot küzdöttünk, voltak kisebb hibák, de sikerült elhozni az ezüstérmet. Igazi csapatmunka volt."

Köszönjük a videót és a fotókat Farkas Anitának!


2017 MÁJ 24 11:51:52/