Férfi NBI ifjúsági NEKA–B.Füredi KSE 20-31 (4-13)
játékvezetők: Andorka Miklós és Hucker Róbert
NEKA: Veres B, Jónás B és Anderlik Cs, (kapusok), Szöllőskei G 2, Molnár Á, Simotics M 3, Bátky P 2, Tóth P 1, Kecskés B 1, Papp B 1, Borzas U 1, Somogyi B 3, Spekhardt G, Schäffer Zs 3, Bálint B 3, Dely M. edző: Vágó Attila
B.Füredi KSE:  Andó A, Ágoston Á, Seprős B 1, Sárosi Á 2, Varga M, Vékony B 3, Horváth L 3, Németh A 3, Máthé D 8, Kis D 3, Turcsán D 2, Szász B 1, Szöllősi O 3, Gál D 2, Vajda H
edző: Kárpáti Krisztián
Vágó Attila: "Sajnos az első félidőben a helyzetkihasználásunk meghatározta az egész mérkőzés kimenetelét. Kulcsjátékosaink gyenge teljesítménye pedig érthetetlen számomra, viszont örülök a fiatalok második félidei teljesítményének."
Simotics Mátyás: "A mérkőzés elejét nagyot rosszul kezdtük, belealudtunk, nem voltunk felpörögve az egészre. Ez látszott is a játékon, nagyon sok ziccer kimaradt, és a másik oldalon a kapusteljesítmény kimagasló volt. Hibát hibára halmoztunk, ami a füredieknek nagy lehetőség volt és ők éltek is vele, sajnálom hogy így alakult."
Somogyi Bálint: "A csapatnak nem sikerült kellően felpörögni a meccsre és sok helyzetet kihagytunk. Az első félidő végére megnőtt a különbség a két csapat között és ezt sajnos nem sikerült ledolgoznunk."
2017 MÁR 31 07:39:21/