Férfi NBII felnőtt NEKA–Mecseknádasd 28-18 (12-11)

játékvezetők: Kovács Tibor és Mándli Balázs

NEKA: Jónás Bálint, Majer Ákos (kapusok), Bálint Bence 8, Bartha Bence 7, Kovács Gergő 1, Dely Márton 2, Pál László 1, Kecskés Dániel, Bognár Nándor 1, Széles Nándor, Molnár Ádám 1, Kecskés Bence 1, Klucsik Roland 1, Kollonay Zoltán, Fülöp Nándor 4, Szabó Pál 1, vezetőedző: Imre Vilmos

Mecseknádasd: Barabás T, Kálmán A, Kollár L 1, Bérces P 5, Erdélyi B, Szomor O 7, Leipold Cs, Kálmán D, Liptai J 2, Fata T, Bíró G, Hőgye P 3, edző: Frey Tamás

kiállítások:0, ill. 8 perc

hétméteresek: 3/2, ill. 1/1

Imre Vilmos: „A csapat kiváló védekezéssel és jó kapusteljesítménnyel hozta a mérkőzést. Annak örülök a legjobban, hogy igazi csapatmunkával értük el a sikert. Fontos két pontot szereztünk.”

Bartha Bence: "A meccs elején kicsit döcögősen indult a támadás, de azt javítottuk védekezésben. A második félidőben viszont már feljavult a támadás is, és így itthon tartottuk a két pontot gratulálok a csapatnak!"

Kollonay Zoltán: "Nagyon fontos mérkőzés elé néztünk, hiszen az egyik bajnokesélyes csapatot fogadtuk. Megfelelő hőfokkal kezdtük a meccset, a nagyarányú gólkülönbséget a védelmünknek és a kapusteljesítményünknek köszönhetjük. Gratulálok a csapatnak a nagyon fontos 2 ponthoz. Csak így tovább!"

2017 NOV 18 21:30:22/