Férfi NBII felnőtt: idegenben nyert rangadót a NEKA

Három góllal győzött, és továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát a NEKA férficsapata az NBII-es bajnokágban. Imre Vilmos együttese az első húsz percben hátrányban játszott, de megfordította a meccset, 33-30-ra nyert és fontos két pontot szerzett.

Férfi NBII felnőttHőgyész – NEKA U22 30-33 (15-19)

NEKA: Tasi Dániel, Jónás Bálint (kapusok), Bálint Bence 11, Molnár Ádám 1, Zatureczki Kevin 3, Kecskés Bence 3, Majer Ákos, Dely Márton 1, Klucsik Roland 4, Kollonay Zoltán, Tóth Patrik, Szabó Pál 1, Bartha Bence 4, Fülöp Nándor 2, Pál László, Kovács Gergő 3, edző: Imre Vilmos

Hétméterek: 5/3, illetve 3/3

Kiállítások: 6, illetve 4 perc

Imre Vilmos: "Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert igazi csapatmunka eredményezte ezt a sikert. Idegenben fontos rangadót nyertünk. Bizonytalanul kezdtünk, többgólos hátrányt kellett ledolgoznunk, de megfordítottuk a mérkőzést. A cserék segítségével folyamatosan olyan tempót diktáltunk, amellyel végül magabiztosan tudtunk nyerni. Több kiváló egyéni teljesítmény jellemezte a meccset, de ez a csapat diadala volt."

Zatureczki Kevin: "A mérkőzés elejébe picit belealudtunk, de sikerült fölvennünk a meccs hőfokát, és az első félidő végére a vezetést is megszereztük. A második félidő elejére összeállt a támadás, a védelem, és a kapusteljesítményünk is fokozatosan javult. Egy szép előnnyel vágtunk bele a második félidő második felébe, de figyelmetlenségekkel, technikai hibákkal megnehezítettük a saját magunk dolgát. Végül 3 góllal sikerült nyernünk. Gratulálok a csapatnak!"

Bálint Bence: "A mérkőzés elején felvettük az ellenfél tempóját, de szép lassan elléptünk, és a saját tempónkban tudtunk játszani. Át is vettük a vezetést, amit az egész meccsen meg tudtunk tartani. Kemény mérkőzésen idegenben tudtunk győzni! Gratulálok a csapatnak!"

Fotó: Farkas Anita

2017 NOV 05 10:04:09/