Férfi felnőtt NBI/B Grundfos Tatabánya–NEKA 25-22 (9-10)

játékvezetők: Horváth Zoltán és Simó András

Tatabánya: Deményi X, Eichkern L, Mándy T, Mitrik L 2, Csapó L 2, Papp B, Farkas B, Rozner K 3, Orbán Sz, Rosta M 1, Bagi G 7, Ács G 7, Kiss B, Jaczkó Sz 1, Szalay B, Horváth M 2, edző: Lehóczy Zoltán

NEKA: Anderlik Csaba, Győri Kristóf (kapusok), Bálint Bence, Dely Márton, Bartha Bence, Csomor Tamás, Tóth Patrik, Papp Bence 1, Simotics Mátyás, Lakosy Máté, Kerkovits Gyula 3, Tóth Péter 1, Váczi Milán 5, Gábor Marcell 6, Spekhardt Gergő, Schäffer Zsolt 6, edző: Gyurka János 

kiállítások: 10 ill. 12 perc

hétméteresek: 3/3 ill. 3/0

Gyurka János: "A megszokott játéktempóhoz képest feltűnően lassú, és enervált volt a játékunk. A helyzeteket vagy nem használtuk ki, vagy hibával zártuk. Védekezésben keveset ütköztünk, közel engedtük az átlövőket."

Gábor Marcell: "Jól kezdtük a mérkőzést, az elején tudtuk a mi tempónkat játszani, amit láthatóan nem is bírtak tartani, de aztán 10-6 után valami megtört sajnos, és onnantól semmi nem akart összejönni egészen a meccs végéig! A második félidőben végig fej-fej mellett haladtunk, de támadásban nagyon kapkodó volt a játékunk, védekezésben pedig olyan demoralizáló szerencsétlen gólokat kaptunk, ami miatt nem tudtunk kijönni a gödörből! A sok hiba ellenére úgy gondolom, hogy a küzdelemmel és a csapatösszetartással –ami a legnagyobb erősségünk–, nem volt gond, ez a meccs most így alakult, de szerencsére hétvégén már jön is a következő, úgyhogy lehet javítani!"

Schäffer Zsolt: "Az eredmény ellenére úgy gondolom jól küzdött a csapat, az első félidőben el is tudtunk menni négy góllal, de a félidő végére egy gólra csökkent az előnyünk. A második félidőt nagyon rosszul kezdtük, "bent" maradtunk az öltözőben, megfordult az eredmény, és onnantól már nem tudtuk át venni a vezetést. Fontos, és egyben kötelező két pontot hagytunk ott, de fel a fejjel a többi mérkőzésen javítjuk hibáinkat!"

Fotó: Farkas Anita


2017 OKT 17 15:44:21/