Férfi felnőtt NBI/B NEKA–Agrofeed ETO-SZESE Győr 32-29 (16-14)

játékvezetők: Hornyik Zsolt és Zörgő Róbert

NEKA: Győri K, Anderlik Cs és Jónás B. (kapusok) Lakosy M 1, Simotics M 1, Kerkovits Gy 5, Tóth P 3, Papp B, Váczi M 4, Somogyi B 2, Bartha B, Gábor M 9, Spekhardt G 1, Schäffer Zs 6, Kovács G, Molnár Á., edző: Gyurka János

ETO-SZESE Győr: Nahaj L, Pulai D, Szabó A 3,Bella V, Sokorám Á 1, Kőhalmi D,Győri D.D 1, Goór K, Schneider M 6, Kovácsovics L 1, Gyűrű O, Farkas B, Karajz M, Papp M 7, Paár O 7, Pordán G 3, edző: Deáki István

kiállítások: 4 ill 8 perc

hétméteresek: 3/2 ill. 4/4

Gyurka János: „Nehéz ütközetből sikerült győztesen kikerülnünk, ellenfelünk egyértelműen fizikai fölényben volt.  Ebből eredően sikerült betörésekből gólt szerezniük, indításokkal és lerohanásokkal, gyors középkezdésekkel játékban maradnunk. Kihasználtuk a mi előnyeinket, és azt, hogy az ellenfélnek gyakran nem sikerült időben rendeznie a védelmét. Támadásban a felállt fal ellen is sikerült azt játszani, amit megbeszéltünk és ez eredményes is volt. Örülök, hogy pontos, és gyors játékot láttam a pályán. A jó egyéni teljesítmények sem maradtak el, ezért úgy érzem, kézben tartottuk a második félidőt. Így tovább."

Simotics Mátyás: „Nagyon sokat készültünk erre a mérkőzésre, és ez látszott is a csapat védekezésén: a stabil védekezésből nagy iramban vittük a lerohanásainkat, amit az ellenfél nehezen viselt, az egész mérkőzést a kezünkben tartottuk, igazi csapatmunka volt, gratulálok!”

Anderlik Csaba: "A mérkőzés nagyon nehéz, küzdős meccs volt, amit a csapatnak összetartással és kitartással sikerült megnyernie. Az egész meccs folyamán jó volt a védekezés, és így tudtunk sok lerohanásgólt lőni. Összességében véleményem szerint megérdemeltük a győzelmet, reméljük, tartani tudjuk azt a színvonalat, amit ezen a meccsen képviseltünk.”

fotó: Tompos Gábor

2017 SZE 18 07:00:06/