Férfi felnőtt NBI/B: a fiúk folytatták a jó sorozatot
A NEKA férficsapata hazai pályán 32-23-ra nyert a Tatabánya ellen az NBI/B legutóbbi fordulójában. Gyurka János együttese egymás után negyedik mérkőzésén nem talált legyőzőre.

Férfi NBI/B NEKA–Grundfos Tatabánya U20 32-23 (17-12)

játékvezetők: Barna Viktor és Kovács Bence

NEKA: Ilic Z 1, Bálint B 5, Kecskés D, Lakosy M, Simotics M 3, Kerkovits Gy 4, Tóth P 2, Papp B 1, Dely M, Somogyi B 3, Gábor M 5, Anderlik Cs (k), Spekhardt G 6, Schäffer Zs 2, Győri K (k), edző: Gyurka János

Tatabánya: Eichkern L, Csapó L, Mizser M 6, Farkas B 2, Horváth M 1, Orbán Sz, Bodnár K, Papp B 1, Deményi X, Rosta M 3, Boros B 3, Mitrik L, Ágy G, Mándy T 2, Szalay B, Fekete D 5, edző: Lehőcz Zoltán

figyelmeztetések: 2 ill. 3

kiállítások: 6 ill. 4 perc

hétméteresek: 2/1 ill. 5/3

Gyurka János: „Jó kezdés után a koncentráció hiánya miatt, kicsit könnyelművé vált a játékunk, főként támadásban. A második félidő leginkább a gyakorlásról szólt, mindenki játéklehetőséget kapott.”

 Gábor Marcell: „Nagyon jól kezdtük a találkozót, de a gyors ötgólos előny kicsit kényelmessé tett és hamar visszajött az ellenfél a meccsbe. Utána feljebb tudtunk kapcsolni és a szünetre egy viszonylag megnyugtató előnnyel mehettünk az öltözőbe. A második félidőben pedig már nem volt kérdés úgy gondolom, hogy ki fog nyerni, a szünetbeli utasításokat betartva gyorsan kialakítottunk egy 10 gólos különbséget amit tudtunk tartani a meccs végéig."

Anderlik Csaba: „A mérkőzést nagyon jó ütemben kezdtük és a jó védekezésnek köszönhetően sok lerohanás gólt dobtunk. Egész végig uraltuk a meccset a jó védekezésünk és helyzetkihasználásunk miatt. Gratulálok a csapatnak a fontos 2 pont megszerzéséért.”

 Fotók: Tompos Gábor

2018 MÁR 04 17:15:25/