Férfi felnőtt NBII NEKA U22–Georgikon DSE 27-21 (10-9)

játékvezetők: Csányi Tibor és Drinóczi Balázs

NEKA: Tasid Dániel, Jónás Bálint és Majer Ákos (kapusok) Győrvári Tamás, Bálint Bence 8, Kecskés Dániel 2, Zatureczki Kevin 3, Dely Márton 4, Kollonay Zoltán, Tóth Patrik 1, Szabó Pál 1, Bartha Bence 4, Fülöp Nándor 1, Pál László, Bognár Nándor 2, Kecskés Bence 1, edző: Imre Vilmos

Georgikon DSE: Bálványkövi A 8, Pádar M, Kretz A,Kránics Z, Kovarszki J 6, Marnóczi A, Csiszár D, Cseh N. M 1, Baranyai Zs 5, Horváth R, Mayer Cs 1, Szemerédi A, Szente Sz., edző: Ilés Csaba

kiállítások: 12, ill.12 perc

hétméteresek: 5/5 ill 3/3

Imre Vilmos: "A csapat élete első NBII mérkőzését játszotta, az első félidőben ez érződött is a játékunkon. Támadásban türelmetlenek voltunk. Pontatlanul fejeztük be a lövéseinket. A második félidőben megnyugodtunk, magas szinten védekeztünk, és jó volt a kapusteljesítményünk. Ebből sok indításgólt lőhettünk. Magabiztosan tartottuk itthon a két pontot." 

Bálint Bence: "Az elején nem tudtunk felpörögni és felvettük az ellenfél tempóját, de így is sikerült a félidőre egygólos előnyt szerezni. A második félidőben kisebb fejmosás után felpörögtünk, és a saját tempónkban tudtuk játszani, rájuk futottunk és a végén 6 góllal nyertünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!"

Dely Márton: "Már a mérkőzés előtt tudtuk, hogy rohanós meccs lesz. Az első félidőben sajnos ez nem jött össze és a támadásunk sem remekelt, de a második félidőben sikerült orvosolni a problémát és 6 gólos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak!"

Fotó: Tompos Gábor

2017 SZE 25 07:40:49/