Férfi felnőtt NBII Nagykanizsai IZZÓ SE–NEKA U22 27-28 (13-10)

NEKA: Tasi Dániel, Majer Ákos, Jónás Bálint (kapusok), Dely Márton 1, Kecskés Bence 3, Győrvári Tamás, Major Márk 1, Bálint Bence 9, Molnár Ádám 4, Bognár Nándor, Klucsik Roland 1, Kollonay Zoltán 1, Tóth Patrik 3, Szabó Pál, Bartha Bence 5, Zatureczky Kevin, edző: Imre Vilmos

Kiállítások: 8, illetve 4 perc

Hétméteresek: 4/3, illetve 4/3

Imre Vilmos: "Kellemes meglepetés volt a csapatom játéka, főleg a szerdai ifi mérkőzés után. Bátran kézilabdáztunk idegenben is, egy jól szervezett csapatot sikerült legyőznünk. Hátrányban voltunk végig, de azt éreztem, hogy ha nagyon nem engedjük el a rutinos ellenfelet, akkor fordíthatunk. Ez így is lett, sikerült az utolsó 15 percben egy szoros végjátékkal mérkőzést nyerni. Olyan csapatot győztünk le, melynek nem titkolt célja egy osztállyal feljebb kerülni. Jó egyéni teljesítményeket láttam a csapatban, ennek nagyon örültem."

Molnár Ádám: "Egy kemény és küzdős mérkőzésről tudtunk elhozni értékes 2 pontot. A kezdeti nehézségek után a csapat a második félidőben összeszedte magát és visszajött a mérkőzésbe, amit utána meg is tudtunk fordítani. Gratulálok a csapatnak!"

Majer Ákos: "A mérkőzés elején kicsit bealudtunk. Ez eredményezte a sok pontatlan lövést és egy gyengébb védekezést. Az öltözőben kaptunk egy kis bátorítás, a második félidőben állóképességben felülmúltuk ellenfelünket. A meccs hajrájában sikerült fordítani és nagy küzdelem árán, de elhoztuk a 2 pontot Kanizsáról."

Fotó: Farkas Anita

2017 OKT 03 16:47:39/